Prijedlozi konfiguracija

Kad stavim procesor u load, onda šuti...
Aski, jel tebi tako bilo?

Nije napajanje očito, al ipak ću se probat čejnđat sa frendom, on ima HX620W.

Meni se cviljenje čulo samo na grafi, kao i na 8800 Gt, 7950 GT. Ugl. poznata stvar na svim nVidiama.
Ako nešto nije u redu, ploču kako smo se i dogovorili možeš vratiti ;):)

Čudno je...
Mo?da i nije napajanje već cvrči samo dok se koa ne?to upisuje u memoriju.

Npr. sad sam smogao snage da opteretim svih "8" jezgri i grafičku.
Čulo se cvrčanje samo grafičke...
A napajanje ostaje donekle hladno, čak nije ni mlako, već malo manje.

Zna se u idleu desiti da na trenutak ne?to zacvrči ali jo? nisam siguran da li je to napajanje. Pribli?im uho memi, čuje se jače, pribli?im uho grafi, čuje se jače. Pribli?im napajanju, čuje se jače...

Gledao sam na Corsairu, upisao svoju konfu i baca da moje napajanje to moze podrzati. A barem bi oni trebali baciti da kupim ne? uber-extra da im lovu zaradim - ali ne.
ja dok sam iso na njihov calculator izbacili mi 750w da trebam loool:rofl:

Eto dogovorio sam se sa frendom za trampu, ja njemu HX520, on meni HX620 dok ne kupim novo.

A necu tak skoro kupovat.

Znači sad sve fercera?

Evo me na iPhoneu. Sorry ne mogu onaj gore post editirat.

Flashao sam bios i to mi je sjebalo RAID polje... Ne mozete ni zamislit koliko sam sad izbezumljen. Sad sam instalirao novi OS, na drugi disk, a ako nema 6 giga rama sad saljem sve u pm.

Sve sam izgubio... Barem su dokumenti backupani.

EDIT:
Nakon 4 reinstalacije windowsa, ponovnog uspostavljanja RAID polja, plakanjem za izgubljene 3 epizode BSG-a, i otp. 100GB igara i filmova koji još nisu nasnimljeni ni pogledani uspio sam skužit jednu najgluplju stvar na svijetu.
Izgleda da ne žele radit u triple channelu da ih ubiješ. Sad sam stavio memoriju u dual channel (valjda), u zadnja tri utora i prepoznaje svih 6GB.

Last edited:
Ne znam koji mi je bio k da opet kupujem ovu plocu. Vec sam dvije te promijenio umjesto da sam kupio neku Asusicu za 3000 kn i rijesio se Gigabyte kao i prije (P965). Prvo sve na njoj radi a onda otkaze prvo triple channel i onda LAN kompletno. Sve cu zabit u zid i uzet Celerona i nekog Abita starog.

Last edited:
Ploča od 3.000 kn ti sigurno ne garantira rad bez problema. Em je cijela platforma još ralativno nova, em je pitanje kaj točno je problem, em je pitanje kak si složil postavke, em je moguće da si naletel na sfušanu ploču i ostali mali milijun mogućnosti. Možda joj novi BIOS pomogne da se sredi, pregledaj po službenim forumima dal je neko imal sličnih problema. U krajnjem slučaju ju lako reklamiraš.

je, lako reklamiram ovo zlato od Gigabytea... Samo budem cekao 5 tjedana da je rijese.

Last edited:
Bezveze delaš paniku, a dosad si već mogel pitati Razera (ili nekog drugog) koji ima ploču iz iste serije kaj bi mogel biti problem.
Nisi ni prvi ni zadnji kojem nekaj ne dela, dok masi drugih ljudi s istim ili sličnim komponentama sve radi bez problema.

kolko ja znam ako drzis i7 920 na stocku max frekvencija meme je 1066mhz

I biti će? :D

Ah... RIIE, da sam je odmh kupio ne bi bilo zajebancije...
Al vjerojatno cu ic alternativnim smjerom kupnje i bit ce z 2500 kn, tj. 250 kn nadoplate kad mi vrate lovu. Ako necu uspjet tako, onda ce kostat 2777 iz Protisa.

Znao sam ja odmah od prvog dana da se ti pališ na tu ROG-icu :D

Back