Prijedlozi konfiguracija

meni poprilicno lako idu kablovi van.

to je vodeci problem sendvic kartica,glasnoca

reko si da si raskrvario ruku kad si ustekavo kablove,ja sam samo htjeo rec da kod mene to ide prilicno lako.

tko ja??

danas nisam imo skolu+stavio sam win7 pa nemam ni jednu igru instaliranu pa malo dosadno

MBO - ASUS Rampage II Extreme - 2975 kn (Diskont24) -> Nisam siguran za ploču, dal mi treba ovakva.
Je da je stariji post i vrlo vjerojatno si već naručil sve komponente, ali NHF i ruku na srce, ti tu ploču ne znaš niti budeš ju ikad iskoristil kak spada.
Bilo koja druga Asus, Gigabyte, ECS ili Biostar X58 ploča je dosta za to kaj (kaj god da to bilo:)) tebi treba i za taj procesor koji pikiraš.
Znam da liči na DFP, ali vas molim za ozbiljnost i stvarnu preporuku o isplativosti i korisnosti.
Ne znam zbog čega opće i ideš na Nehalem, ali s tom GTX 295 koju već imaš i eventulano da najdeš neki rabljeni Q6600, pa uz to dva 22" ili ovaj 24" kojeg si naumil i teško da budeš mogel reći da ti s tom konfiguracijom kaj fali. S druge strane Core i5 + P55 ili G55 ploča su bar meni nekak isplativije i bolje rješenje, samo je pitanje kolko imaš strpljenja.

McG cijenim tvoje znanje i savjete. Sad sam uzeo proc ispod cijene. 1800 kn. Ne budem uzimao RiiE, opametio sam se i uzeo GB X-58 extreme. 1700 kn. Samo su rami 1500, upravo sam u tramvaju po njih.

Edit:
Bem im inventuru nisu dobili danas.

Ne znam...
Ne zelim to tako. I kucdbi sa 12GB? :) Rado bi se potrudio prebacit cijelu igru u ram prilikom ucitavanja. :P

volio bi vidjet onda kako se crysis ucitava :D

Stavio sam ja sve ovo u komp...
Al nekak se bojim za napajanje.

Nešto neidentificirano zuji, cvrči u kompu.

vjerojatno daje vise od 520w,jer pisalo u bugu da se poprilicno cuje kad se optereti.

ali ako je to i u idleu onda nebih znao.

Ako cvrči dok je komp u idleu onda mjenjaj pod mus.

Čudno je...
Možda i nije napajanje već cvrči samo dok se koa nešto upisuje u memoriju.

Npr. sad sam smogao snage da opteretim svih "8" jezgri i grafičku.
Čulo se cvrčanje samo grafičke...
A napajanje ostaje donekle hladno, čak nije ni mlako, već malo manje.

Zna se u idleu desiti da na trenutak nešto zacvrči ali još nisam siguran da li je to napajanje. Približim uho memi, čuje se jače, približim uho grafi, čuje se jače. Približim napajanju, čuje se jače...

Gledao sam na Corsairu, upisao svoju konfu i baca da moje napajanje to moze podrzati. A barem bi oni trebali baciti da kupim ne? uber-extra da im lovu zaradim - ali ne.

Si ti mene ono sinoć na msnu pito za to? :s

Uglavnom, ako ti se da, izvadi konfu vanka i vidi u čem je problem. Može biti zavojnica bilo gdje (mbo,vga,psu)

Back