OC Team Croatia @ HWBot

Pršte od bjesnoće :belj:

Hahaha, care :D

Ljudi sutra sesion kod leona u stanu planiramo srusit WR sa X1300, ja je trenutno modam dok se leon svadja sa starim :D

Ajde sretno vam bilo ;)

Ja se maloprije igrao sa svojom novom pločom, Black Ops. Predobra stvarčica :D Sviđa mi se BIOS i jako podsjeća na DFI sa svim onim điđama :D

PS možda uleti Cedar Mill :pioneer:

Ok pomirio se je sa starim, sutra sesija pocinje u 10,00 sve ce da gori, posto nemamo e8200 valjda ce nas i penitum 4 zadovoljit...

@Amd: ma necu otvarat novi topic jer nije dobro isplao imam reza al ih necu postat na hw bot jer nisu nesto. Ovaj P4 HT me je razocarao na 4.05GHz u marku 06 daje samo 843boda za CPU score, ostale reze i nisu neka mjesta jer se taj gad jako grije, vjerujem da ce sa e8200 bit bolje reze, primjer aquamark, sa P4 dobim 8,xxx bodova za CPU score a sa E8200 dobit 25,xxx tako da necu nista postat. Grafa se lijepo da clockat, sa 450 na 570 3d stabilno (bez modova) uskoro ce i reze sa e8200+x1300pro posto je dosla nova memorija ocekujem da ce procesor ic i preko 4,4GHz.

@Amd: ma necu otvarat novi topic jer nije dobro isplao imam reza al ih necu postat na hw bot jer nisu nesto. Ovaj P4 HT me je razocarao na 4.05GHz u marku 06 daje samo 843boda za CPU score, ostale reze i nisu neka mjesta jer se taj gad jako grije, vjerujem da ce sa e8200 bit bolje reze, primjer aquamark, sa P4 dobim 8,xxx bodova za CPU score a sa E8200 dobit 25,xxx tako da necu nista postat. Grafa se lijepo da clockat, sa 450 na 570 3d stabilno (bez modova) uskoro ce i reze sa e8200+x1300pro posto je dosla nova memorija ocekujem da ce procesor ic i preko 4,4GHz.

Trebao si nabavit neki celeron tipa 315 ili još bolje 320...kolko mene iskustvo služi bolje su mi išli od tih P4 HT...

ma nije problem kolko ide nego kolko se grije ide ovaj i na 4.7 al mu je temparatura onda 90C u idleu

EDIT: cek pa ovaj 315 i 320 su socket 478, a moj ht je lga 775...

Pa jel nemaš tec i vodeno što staviš van pa je 5 stepeni :D il je to temperatura pod tim?

ma nemozes nista napravit sa pentiumom 4, sta ti je... treba ti bas C2D da bi nesto mogao postici

Back