Filmovi/serije/dokumentarci - preporuke, komentari, najave

Battlestar Galactica.

Ta serija je kao sapunica :D Gledao sam jednu sezonu da vidim kakva je i prestao sam.

Inače pratim i previše serija al eto, u nedostatku boljih filmova u zadnje vrijeme pratim dosta serija:

Bones, Burn Notice, Californication, Eureka, Fringe, House, NCIS, Sons of Anarchy, Supernatural, The Unit i gledam polako X-Files :D

Heroes, Galctica, Prison Break, Lost, It Crowd, House, Terminator i ostala sr... koja sa ženom gledam na televiziji naveče.

Ali gledam enormno puno serija, nisu više filmovi zanimljivi

Trenutno nista, najvise mrzim ove novokomponovane americke sapunjare s picketinama u glavnim ulogama.
Volim: Only fools and horses, malcolm in the middle, band of brothers, gruntovčani, velo misto, 'allo 'allo

Last edited:
band of brothers mi je bila prejebena serija, sve kompletno sam mislim 3 puta bio pogledao :)

Heroes, OTH, Lost, Californication, True Blood, Dexter, Prison Break, House, Supernatural, ST, The Unit...

Galactica, Hotel Babylon, Primeval, Prison Break (počelo dobro, a sad jedva čekam da završe s tim sranjem od sezona), The State Within, Dexter, Eleventh Hour, Fringe, Gossip Girl, Heroes, Life, One Tree Hill, The Big Bang Theory, Sarah Connor Chronicles, Lie To Me (vredu serija, ali ništ pretjerano posebno da ju izdvaja iz mase sličnih), Dollhouse (čisto radi glumice, jer radnja i nije nekaj pretjerno zanimljiva:)), Star Wars: The Clone Wars, Batman: The Brave and The Bold, Transformers Animated...;)

Budem baš nabavio ovaj Dollhouse, kad veliš da je radi glumice :D

P.S. da, i GG i Fringe gledam također :D

Last edited:
McG jel ima kakvih naznaka novim sezonama Primeval, Hotela, Eureke?

Budem baš skinuo ovaj Dollhouse, kad veliš da je radi glumice :D
Eliza Dushku Dollhouse promo u Google i sve bude ti jasno.:D Samo nažalost, IMHO radnja je ispala malo bezvezna.
isuse mcg jel ti imas zivot?
Naravno da imam i naravno da ne gledam to svaki dan bez prestanka. Nije rijetkost da normalno nabavljam epizode određenih serija i onda lagano počinjem gledati kad se skupi nekolko sezona i kad se ima vremena. Primjera radi Galactica je bila na disku s dvije kompletne sezone kad sam ju tek odlučil pratiti.:)
McG jel ima kakvih naznaka novim sezonama Primeval, Hotela, Eureke?
Primeval bi trebala ići treća, a Babylon četvrta sezona ove godine, a sad dal bude kaj od toga - ko bi znal kad se svako malo stignu premisliti i otkazati sve.
Za Eureku nemam pojma, nisam nikad to pratil kak spada, svega par epizoda sam pogledal.

Naravno da imam i naravno da ne gledam to svaki dan bez prestanka. Nije rijetkost da normalno nabavljam epizode određenih serija i onda lagano počinjem gledati kad se skupi nekolko sezona i kad se ima vremena. Primjera radi Galactica je bila na disku s dvije kompletne sezone kad sam ju tek odlučil pratiti.:)

Nema boljeg nego pogledat 3 sezone hausa u 3 dana. Sad mi više i nije toliko fora gledat epizodu po epizodu :D

tx za info

negledam skoro nikad serije ali mucke su mi predobre :D

Gotova je BSG. :(

Mislim da ce Caprica bit totalni promašaj.
Najbolje da napave odmah jos jedan remake BSG-a sa Edwardom Jamesom Olmosom...

Back