Ma ima ih previše i bez novih. Ali kak si reko, izađe ih hrpa, i onda ih par bude dobrih, ili još gore kad otkažu one dobre. Maloprije sam pogledao posljednje dvije epizode odličnog Elementarya. Dobar kraj, dobro pa nisu napravili ljubavnu sapunicu, jer je bilo dobre podloge za to

Bates Motel se pljuje naveliko jer ekipa misli da se može mjeriti s velikim Pshiom, a mislim da joj to nije namjera, nit može bit. Po meni sasvim ok. Hannibal isto. Pogledao prvu epizodu Davincijevih demona, slijedi ostatak, no nije mi baš sjeo najbolje...
Mad Men se u posljednjoj petoj, a koliko vidim i u šestoj nastavlja pogoršavati. Prve sezone su bile najbolje po meni. Ne znam jel prati itko Smash... odlična serija, iako je na foru nekog mjuzikla, prolazi mi radi odličnih glumaca i naravno Katherine McPhee

. Orphan Black isto solidno za pogledati.
Također sam probao gledati Revolution pa odustao nakon par epizoda. Walking Dead ni za lijek ne mogu nastavit gledat, a svi su očigledno ludi za tom serijom. Nakon što sam pogledao prvu i making of prve sezone plus lošu glumu (ili iritantni naglasak), prekrižio sam ju...
Od starih serija koje povremeno gledam-Seinfeld, Friends, Sopranos.
Od filmova u zadnje par dana sam pogledao nekoliko za preporučiti - The Help, Headhunters i Lawless.