Obavijesti, upgrade informacije, prijave poteškoća...

To je do ovlasti, ne do foruma. Nema potrebe za tim. Tamo je stajala dotična mogućnost, samo nije funkcionirala za obične korisnike.

Rješeni su standardni shortcutovi za smajliće. Ako želite još koji skratiti, recite.

1. Počišćena nepotrebna spamara tokom foruma.

2. Rješeno sortiranje tema u podforumima, načinom kakti Bog zapovijeda...

3. Svi korisnici imaju mogućnost mijenjanja opcija Custom Titlea i nevidljivog moda.

Last edited:
To je moguće, no ovako je stavljeno čisto iz estetskih razloga.

Naviknuli smo se svi na PCE i XS, no bumo se sve dogovorili, samo da ja rješim neke mrvicu važnije stvari ;)

Malo sam sređivao podforume i neke sitnice...kako vam se čini?

Last edited:
po meni bi bilo odlicno ubacit mogucnost ankete

inace forum je prva liga

sry ak ima,nisam skuzio :(

bilo bi dobro imat aktivne teme(ili i to vec ima?)

EDIT:isto bi dodao i podforum pedstavljanje

Last edited:
Može li netko od admina/modera u sekciji software napraviti podsekciju download i postavljati sve threadove osim prva 3 :D

Može li netko od admina/modera u sekciji software napraviti podsekciju download i postavljati sve threadove osim prva 3 :D

Najvjerojatnije ćemo podesiti da OCTC memberi mogu dodavat downloade u Portal, pa ne vidim korisnost Download sekcije na forumu?

Najvjerojatnije ćemo podesiti da OCTC memberi mogu dodavat downloade u Portal, pa ne vidim korisnost Download sekcije na forumu?

A nesmata nikome ni na forumu, a kao da ti je teško otvoriti podtemu il kako se već zove prebaciti par postova! A na portalu je riješena download sekcija :cool:

Ja imam jedan problem/bug: kad dodjem na stranicu,napravim log in,budem na forumu jedno 30min i ostavim stranicu upaljenu al neradim nist (gledam TV) i kad se vratim nakon jedno 5-10min nebudem logiran...i jos nesto: jel mozete napravit da ak neko napravi log-in i zatvori stranicu i da kad opet dodje da bude logiran,to bi bilo puno bolje

mislim da ti je to do browsera jedino ak nisi pri loginu stavio kvaisu na remeber me

ja koristim ie8 nemam problema, vjerojatno je kvacica

Ja imam jedan problem/bug: kad dodjem na stranicu,napravim log in,budem na forumu jedno 30min i ostavim stranicu upaljenu al neradim nist (gledam TV) i kad se vratim nakon jedno 5-10min nebudem logiran...i jos nesto: jel mozete napravit da ak neko napravi log-in i zatvori stranicu i da kad opet dodje da bude logiran,to bi bilo puno bolje

Nema neke potrebe za time. Login vrijeme je na 60min inače. S druge strane, regani i gosti imaju isti pristup, tako da...

Back