Obavijesti, upgrade informacije, prijave poteškoća...

2.11.
Dodan Youtube gumbić - koristi se tako da unutar ['youtube']ubacite samo ime filea na Youtubeu tipa PFyv6ntEb8M['/youtube']

Promjena u nabvaru, sada postoji i UserCP gumbić, a sama navigacija UserCPom je preuređena.

Dodan je User CP i homepage button u navbar.

ocito mi roza boja ne stoji i yebe mi profil uz duz i poprijeko.

Pa da krenemo ;

1)
Zelim poredak tema po vremenskom periodu. Da napomenem, ovo ispod sto se vidi (opcija za pojedinacni forum) ocito ne radi. Stimao sam vec no on to ne pamti i ne radi.
Dali postoji mogucnost da se to namjesti u profilu i da se postavi globalno?

2)
U profilu je nastimano da primam obavijesti putem email-a. Dok smo bili na smf forumu normalno je radilo. Na vBulletinu ne radi. Primam normalno poruke sa PcEkspert-a na hotmail, ovdje ne.

3)

Procitam nove postove, napravim reload page, idalje su teme oznacene kao da ima novih postova, no sve je procitano !?

help !? :stoopid:

Last edited:
Prvo i zadnje svakako smeta.
2. ti se događa jer smrdiš, meni sasvim normalno dolaze na hotmail mailovi sa OCTCa :grin:

Rijeseno je ovo 3.
Ostaje samo prvo.

Hoće li ubrzo?
Baš je šugavo ovako po nazivu :grin:

I što je sa Friend listom. Dodao sam ih par i svugdje mi piše znak plusa pokraj onog koga sam dodao ali ih nema u profilu pod prijateljima?

Last edited:
Bil li se mogla uključiti opcija nevidljivosti ?
Sad ću opet ispast dosadan....

Last edited:
Bil li se mogla uključiti opcija nevidljivosti ?
Sad ću opet ispast dosadan....

Opcija je tu, a na tebi je da je ukljucis :)

i234725_ssaski.JPG

Nema toga u mom CP-u.

Izgleda da je omogućeno samo za moderNatore i admine. Icy... kad središ portal pozabavi se s ovim opcijama što su gore rečene (ne vidljivost, lista prijatelja, poredak tema)

Prijedlog (ako je buletin to napraviti) da se stavi gumb kao što je imao simplmašins kojim je moguće obrisati svoj post u potpunosti.

Back