Obavijesti, upgrade informacije, prijave poteškoća...

Evo samo da javim kako je forum updatean sa 3.7.3 na posljednju verziju 3.8.1, pa ako imate nekih stvari za prijaviti, slobodno to napravite ovdje. Osim templatea foruma, ako nešto imate na umu što biste željeli, samo recite.

Evo samo da javim kako je forum updatean sa 3.7.3 na posljednju verziju 3.8.1, pa ako imate nekih stvari za prijaviti, slobodno to napravite ovdje. Osim templatea foruma, ako nešto imate na umu što biste željeli, samo recite.

Kakvih stvari bi trebalo bit za prijavit?
Pa apdejtal sam ga da se ne skuzi. :p

Ima nekih gluposti novih, ovaj community gore...

To je do postavki tvog accounta....

GMT+1 i DST na on.

Sto je kolega Benko predlozio, povecavanje tipki za prethodnu/slijedecu stranicu. Nisam ni obracao pozornost na to, ali je svakako potrebno. I po mogućnosti da se te tipke nalaze na sredini stranice (naravno pri dnu :D)

Mozda kroz sljedecih pola sata dodje do restartanja servera na 30 sec downtimea.

Sorry, moram u PHP ubacit nešto.

Trenutno radim update control panela...
Ne bi trebalo biti downtimea, al ak se nešto desi, samo da znate. :)

Sorry radi ovog downtimea...
Posljedica upgradeanja panela. Izmijenio je par postavki za octeamcroatia.com domenu, a hostili.com nije ni dirnuo. :)

Dok je sve bilo dolje, ja ucio latinski. :)
Drugi put molim vas odmah mi javite, nikad necu radit nes bez posebne najave. Ovo je rijeseno u 5 min i ne ocekuju se druge greske.

Ako ti se bude dalo, baci pogled na ovu opciju. Nije ništ ekstra i posebno, a opet tekst izgleda bolje kad se nudi mogućnost poravnavanja.

Dodan Justify button :beer:

Super, to je to sad.:)

Forum je bio offline na kratko, jer sam ubacivao neke prtljave stvari. Pupo me već neko vrijeme podbada za "Moj komp" opciju, pa evo, nakon mrdanja po tom zadnjih 3-4 sata napokon sam i uspio :GJ: :D

Dakle, kako biste aktivirali ovu opciju, morate otići u opcije svog profila i pronaći dio koji se zove "Edit Your PC Specs". Direktan link je - http://octeamcroatia.com/forum/profile.php?do=extra . Zatim u prvu prazninu "My PC Specs" upišite "Da". U suprotno se ova opcija neće prikazivati-jednostavno.

Evo i slika gore.

Također radi lakše pretrage sam dodao i dva linka u Navbar tipke Search:

53693249560717006956.jpg

Treba još kaj uključiti, jer ne kužim/vidim di se prikazuje "Moj komp"?

Hm, pa ne bi trebalo :huh: Ja ga vidim. Ti moj?

50715799055444691285.jpg

Back