Cable management slike

benko

Member
dakle postajte ovdje slike vaseg cable managmenta tj unutrasnjost kompa :D
evo mojega.

Misljenja, prijedlozi i savjeti su dobrodosli;)

@Benko
Ja mislim da bolje od ovoga ne ide :GJ:

ici ce to jos kad bude cosmos ;)

@quake poslikaj sta trenunto imas/nedovrseno ;)

lijepo izgleda, samo kabela ko u prici...

gamer i ostali cekamo slike...

Nema cable managmenta :D Da se chipset negrije toliko bile bi skoro full pasiv. Možda zamjenim pa će mo vidjeti.

domino007.png

Evo i ovdje.. pa me iskarajte :D

Došlo vrijeme da propušem malo svoj komp jerbo ga već godinu dana nisam dirao.
Neću previše pisat jedino da sam zadovoljan dobivenim :)

p.s. slike su za qrc

Pa sasvim solidno izgleda :) Nema tu nešto što bi se moglo napraviti. Eventualno ovu žicu od ventilatora preko nekog produžnog provući sa stražnje strane da se ne vidi uopće. Izuzev tog-4,5/5 :D

Moj prethodni kejbl menadžment u Stackeru je izgledao ovako:

A sad mi sve stoji na bench tableu i izgleda ovako:

Ma daj :oO: pa sta se desilo?

Udrite gromovii, ovo su lomovi... Zveknuo grom.. Ploca daje svjetlo na gumbovima al nece da se upali.. Probo istekat sve i stavit drugo napajanje, isto.. Nema sta bit nego ploca posto cisto sumnjam da je procesor.

Pff, strava :( Ajde barem imaš garanciju, bit će to brzo kod tebe. A poprilično sam siguran i da budeš dobio Maximus V Gene :)

:D

Nema ih već neko vrijeme, tak da, držimo palčeve za novu Genezu :D

Ufff, lijepe pile.

Vidim da je moja slika obrisana. Evo kako je to izgledalo, prije nego li sam prodao konfu...
34e6vs0.jpg

Samo sta je grafa bila HD 6870 poslije, no eto, nedavno sam prodao cijeli komp, fali mi :wub:
Zamjenio ga je ASUS U36SD laptop, Core i5, 8Gb DDR3, jedino sta je promijenjeno na njemu je sto sam izbacio HDD i stavio Corsair 90GB SSD (Sandforce kontroler). Laptop doslovno leti !

Koliko je tehnologija napredovala, govori mi samo podatak da je vecina radnji cak i brza nego na bivsem desktopu !

Last edited:
Back