Cable management slike

64896871973798424047.jpg

Super :D:D

Hmm :D

Uzeo sam povoljno Obsidiana 800D prije nekih 2mj, pa sam se jučer natjerao potrpati komponente u njega. Pa evo par fotki kako izgleda. Ništa posebno, bit će tu i promjena po pitanju dijelova i boja, a možda i s vremenom kad se skupi love i neko vodeno.

Kolko te ispalo kućište i kakve promjene su u planu? :)

Uzeo sam ga od Alena iz Čk za 1300kn, što smo još iskompenzirali s nekim hladnjakom, tako da me je ispalo 1000kn. Stackeri se ovih dana jako teško prodaju i po 300kn, tak da sam ga vratio kući. Inače mislio sam uzeti nešto jače od i3-jke koja je trenutno unutra. Recimo uletjela mi je REX4 vrlo povoljno (1500kn), pa sam mislio uzeti nekog quada za LGA2011, no na kraju se ispostavilo da je ploča neispravna tak da sam to stavio na pauzu. A dok ne smislim što ću, reko ajde barem Obsidiana da izvučem iz prašnjavog ćoška :D

Inače komp je prilično tih obzirom da su ovi 120mm Gentle Typhooni na 7V, a dva Corsairova 140mm na 5V, i još sam ga stavio ispod stola (kao što vidiš sa slika, bilo je naknap s visinom :D).

Kućište je brutalica. Slimin stalno kad ga gledam uživo, al zasad ga nemogu ubacit u financijsku kalkulaciju.

@McG

Kad će tvoje slike? :)

Iskreno se nadam da budem ovih dana konačno kupil kućište.

Znate možda da li koji od naših dućana drži produžne kablove za napajanje? Ili ako netko od vas ima koji 8pin i 24pin viška i voljan ih je prodati.:)

Sorry, ja bio u Pž prek vikenda pa nisam navraćao tu. Uglavnom, jedino za koga znam da je imao te produžne kablove je bio Links. Ja nemam ništ takvog, jedino kojekakve adaptere.

OK, budem onda provjeril u Linksu.

Mislim, tj gotovo sam siguran da nema, pogotovo ne tako lijepo. Eventualno neki vulgaris da si pomogneš za prvu ruku.

Kolko vidim, Links drži NZXT kablove. Daj molim te, ako ti se da provjeriti da li je to stvarno u ponudi i da li se mogu naručiti 8pin i 24pin.

To ti je sve dobavljivo i raspoloživo. Za 2-3 dana ti to moze bit u vž. Svakih pola sata ti se osvježava web, tako da ak se nešto zeleni, to je raspoloživo.

Ništ od kablova iz Linksa. Mislil sam da ne budem trebal posezati za naručivanjem kablovinja izvana, ali izgleda da bude na kraju ipak ta solucija.

Nisi uspio složiti sa stock kabelima, ili hoćeš ove radi estetike?

Radi estetike i da ne moram okretati napajanje. Složeno je inače otkad je stiglo napajanje i kućište.

Pics or it didn't happen :p:D

Back