YouTube

xTreme GaMeR

Member
Evo jedne teme vezane za YouTube,pa eto ovdje mozete stavljat linkove za video sa YouTube-a,Yahoo-a i mnogih drugih,a naravno i mozete postavljat pitanja vezana za YouTube i sl.

Korištenje

Ručnim upisivanjem:

Code:
[video]kompletni_youtube_link[/video]

Ili pritiskom na ikonu u toolbaru i upisivanjem ID-a filmića:

image.png

image.png

Evo jedna zayebancija...

Evo Razer me zamolia da makne ovaj filmic posto je cajka, da ne bi bilo problema :D. Ugl. da se razumijemo, ja ne slusam cajke, da ste poslusali onaj video vidjeli bi ste da je sprdnja.

ONTOPIC:

Sphinx said:
Evo Razer me zamolia da makne ovaj filmic posto je cajka, da ne bi bilo problema :D. Ugl. da se razumijemo, ja ne slusam cajke, da ste poslusali onaj video vidjeli bi ste da je sprdnja.
znam ja da je to sprdnja,poslusao sam to vec i prije...

Ma nema problema, samo nije novi sumaher, taj je video star i to dosta :D

Ako itko zasluzuje naziv novi schumacher, onda je to definitivno ovaj covjek. Ili cak jos bolje receno, schumacher nikada nije bio loeb ;)
Nekoliko godina za redom prvak prvaka (ono natjecanje sto se odrzava svake godine, prvaci svih prvaka)

ili ako cemo gledati motocross, ovom covjeku se divim... Ricky Carmichael...
Svaki puta se najezim kada ovo gledam, jer sam i sam prije vozio cross i zato ga obozavam...Nazalost preskup sport da bih se nastavio baviti njime...

I evo ako koga zanima sta je sve osvojio

Bas sam bio na villarama u nedjelju, valjda se pripremaju za ovaj vikend. A sto ima bolesnih likova, a i pile su im brutala. Mada opet ima i vikendasa pa se guraju na stazi :D

Ma strava... Bas me zanima kako ce Leo proci... Ove godine je dosta bolji od prosle, a prosli put je zavrsio 6. u kategoriji sa sipekom... :)
I isto tako, kad sam vidio Duletov novi motor aaaa... Doslo mi da zaplacem :D Novi kawasaki 450ccm...Postoje samo dva u Hrvatskoj i jedan je njegov...

sad se provozao s kolegom na fazeru...isli smo malo tamo u kvejkov kraj...kako je krasno 160km/h bez kacige(idiot, znam)...predobro, oću motooooooor, aaaaaaaaaaaaa

sad se provozao s kolegom na fazeru...isli smo malo tamo u kvejkov kraj...kako je krasno 160km/h bez kacige(idiot, znam)...predobro, oću motooooooor, aaaaaaaaaaaaa

Zar i ti sine Brute? :D

e baja kako je dobro aaaa, tak stalno kad me neko provoza na nekoj pili budem mjesec dana u transu, da vidis koji osjecas sprica ti slina s usnica iznad 150, predobro

Back