Windows 7

IcyTexx

Member
Upravo stavio Windows 7 na Raptore.

To je prva stvar na ovim Raptorima kaj sam imao dosad. Ne znam sad, al fora su ovi Windowsi 7. Fakat su brzi.

Dijeli li još tko oduševljenje sa mnom?

ja imam sedmicu i mogu ih samo pohvalit... jedino me bode u mozak to sto mi ne rade moddani driveri za Audigy SE

ja imam sedmicu i mogu ih samo pohvalit... jedino me bode u mozak to sto mi ne rade moddani driveri za Audigy SE

Meni je čak prepoznala drivere za Audigy 4 i odmah instalirala... A već sam se bio ponadao da ću bit prisiljen kupit jednu X-Fi Titanium.

brzina joj je vrlina :D

korisitim 7100 build

I ja sam prešao na 7100 baš neki dan. Sve u svemu, W7 su odlični u pogledu raspolaganja ramom. Imao sam ih na athlonu xp 3000+ i 512 MB rama i skoro je ugodno za raditi (malo se vuče, al nije strašno). Sa 1 GB memorije je već super, za razliku od Viste.

Nego, ima jedna stvar na koju sam navikao i prilično me smeta (znam da ima alternativnih riješenja, ali me zanima je li moguće na stari način.

Fali mi mogućnost odvlačenja My Computera na vrh ekrana. Jel zna netko može li se to napraviti?

ja sam razmisljo stavit 7-icu na 3800+ i 1gb rama...mislio da ce se vuc ali ak kazes da ugodno za radit mozda je i stavim

ako je tako,bome cu i ja morat stavit sedmicu,jer sad imam xp sp3 ,a igrice će mi sigurno biti puno puno brze sa sedmicom.imam x2 5000+BE i 2GB rama tako da ce kod mene funkcionirati dobro

Aj sad zbilja, ne budi naivan pobogu...neće ti igre sigurno raditi brže/bolje na sedmici nego na XP-u...

Aj sad zbilja, ne budi naivan pobogu...neće ti igre sigurno raditi br?e/bolje na sedmici nego na XP-u...
ne samo da nece biti brze nego ce biti i sporije.....ali to je i za ocekivat ipak je dosta noviji i funkcijonalniji os uglavnom ja zadovoljan 7-icom

rekli su iz M$-a da ce bit rtm prije bozica :D

moram pohvalit build 7201, brzi je i stabilniji a i ima puuno novih drivera..dobro se snalazi sa mp4 player-om i sa HTC diamond-om ;)

dali znate kako ugasit autoplay za wd 320gb 2.5"
naime ja ne zelim ugasit u winsima kompletni autoplay vec samo jednu particiju od wd-a jer to moguce??

i jos me zanima kad u startmenu(onaj novi taksbar kod 7-ice) stisnem na folder on mi otvori libraires,jer mogu to nekak postavit da mi otvara my computer??

I RTM (build 7600) verzija je službeno vani.

Ovo je odlično, fala na infu, nisam znao da su napokon i to složili :GJ:. Na Windowsima 8 mi se stvarno svidjelo kako bezbolno funkcionira baratanje s imageima.

Windows 8 ima puno odličnih i poboljšanih stvari koje su nedostajale u Windowsima 7, ali isforsirani Metro UI se pobrinul da se ljudi ne trude previše oko novog OS-a.

Last edited:
Windows 8 ima puno odličnih i poboljšanih stvari koje su nedostajale u Windowsima 7, ali isforsirani Metro UI se pobrinul da se ljudi ne trude previše oko novog OS-a.

Tocno to, PREvise je prilagoden touch-u, a trziste jos nije spremno za isto...

Meni se Surface Pro i Win8 cini kao izvrsna kombinacija !

Ovaj Virtual CD-ROM Control Panel nažalost ne radi na Win7. Kako čitam tu se zapravo radi o onoj istoj staroj verziji iz "dvije i neke", za Windows XP. Jednostavno se ne isplati gubiti vrijeme na nešto ovakvo pored hrpe boljih freeware programa iste namjene.

Back