Je li se itko od vas susretao sa SSD-om ili konkretno ti Gilbert? Pretpostavljam da nisi. Ja sam koristio OCZ Core V2 30gb oko mjesec dana i bio sam odusevljen njima. Nije sve do benchmarka, rad s njima je puno udobniji, barem meni bio. Pristup podataka je bio daleko brzi, kopiranje i slicno da ne govorim. Buka? Sta je to?Prvo prilikom se vracam SSD diskovima i to s Vertex. Nazalost morao sam prodati ovaj disk i sada mi je zao, ali kako rekoh prvom prilikom nazad. Isto tako tko god je zainteresiran za SSD mislim da nece pozaliti
Ova 3 komada i u raid zero, i vozi miki.
Ove šeme sa SSD-ima su (imho) gluposti. Dati hrpu novca za te diskice, samo da bi graf bio viši i da bi se moglo pokazivati po forumima kako ima brz disk. A da ne govoim o padu vrijednosti, za godinu dana ce biti trostruko jeftiniji.
Istina. Da li je ITKO od vas uocio razliku izmedu ukljucenog i iskljuceno AA/AF, a da se uzivio u igru? Pretpostavljam ne, sve je vise stvar osobnog izbora. Da u opcijama pise da je ukljucen AA, a zapravo nije, mi bi rekli kako igra bolje izgleda. Sve je to vise manje subjektivno
Ova 3 komada i u raid zero, i vozi miki.
Ove šeme sa SSD-ima su (imho) gluposti. Dati hrpu novca za te diskice, samo da bi graf bio viši i da bi se moglo pokazivati po forumima kako ima brz disk. A da ne govoim o padu vrijednosti, za godinu dana ce biti trostruko jeftiniji.
i? jel pala odluka icy?
Koliko kuna za ta dva diska?![]()
a jebote led, kolka to bude postarina negdje![]()