Western Digital VelociRaptor

Ova 3 komada i u raid zero, i vozi miki. :)

Ove šeme sa SSD-ima su (imho) gluposti. Dati hrpu novca za te diskice, samo da bi graf bio viši i da bi se moglo pokazivati po forumima kako ima brz disk. A da ne govoim o padu vrijednosti, za godinu dana ce biti trostruko jeftiniji.

Je li se itko od vas susretao sa SSD-om ili konkretno ti Gilbert? Pretpostavljam da nisi. Ja sam koristio OCZ Core V2 30gb oko mjesec dana i bio sam odusevljen njima. Nije sve do benchmarka, rad s njima je puno udobniji, barem meni bio. Pristup podataka je bio daleko brzi, kopiranje i slicno da ne govorim. Buka? Sta je to? :) Prvo prilikom se vracam SSD diskovima i to s Vertex. Nazalost morao sam prodati ovaj disk i sada mi je zao, ali kako rekoh prvom prilikom nazad. Isto tako tko god je zainteresiran za SSD mislim da nece pozaliti

Je li se itko od vas susretao sa SSD-om ili konkretno ti Gilbert? Pretpostavljam da nisi. Ja sam koristio OCZ Core V2 30gb oko mjesec dana i bio sam odusevljen njima. Nije sve do benchmarka, rad s njima je puno udobniji, barem meni bio. Pristup podataka je bio daleko brzi, kopiranje i slicno da ne govorim. Buka? Sta je to? :) Prvo prilikom se vracam SSD diskovima i to s Vertex. Nazalost morao sam prodati ovaj disk i sada mi je zao, ali kako rekoh prvom prilikom nazad. Isto tako tko god je zainteresiran za SSD mislim da nece pozaliti

Ok, nisam, ali pitam te da li ima (realne) koristi od takvih diskova?

Reci mi gdje to ti i ledeni možete iskoristiti takav disk, i najbitnije, da ta korist ne bude samo brže loadanje u igrama i trenutan odziv firefoxa?

Sada su svi odjednom profi igrači? :D

A opet kad gledas, mnogo stvari u kompu je nepotrebno. Vise je stvar nekog osobnog odabira, nego koliko ti je zaista potreban taj disk. Evo primjerice prednosti SSD-a nad HDD-om brze ucitavanje fileova kod nekih programa? Daleko brze nego li kod HDD-a. O tome se moze dan noc raspravljati :)

Ove šeme sa SSD-ima su (imho) gluposti. Dati hrpu novca za te diskice, samo da bi graf bio viši i da bi se moglo pokazivati po forumima kako ima brz disk. A da ne govoim o padu vrijednosti, za godinu dana ce biti trostruko jeftiniji.

Sigejt. Uf uf. Reko sam si da ih necu kupovat od onog umiranja...
A stavljat takva 3 u RAID0 je ludost. -> Zato kaj trebam neki RAID0 za programe, Windowse i dokumente, a ove veće za backup i storage.

Istina. Da li je ITKO od vas uocio razliku izmedu ukljucenog i iskljuceno AA/AF, a da se uzivio u igru? Pretpostavljam ne, sve je vise stvar osobnog izbora. Da u opcijama pise da je ukljucen AA, a zapravo nije, mi bi rekli kako igra bolje izgleda. Sve je to vise manje subjektivno

Istina. Da li je ITKO od vas uocio razliku izmedu ukljucenog i iskljuceno AA/AF, a da se uzivio u igru? Pretpostavljam ne, sve je vise stvar osobnog izbora. Da u opcijama pise da je ukljucen AA, a zapravo nije, mi bi rekli kako igra bolje izgleda. Sve je to vise manje subjektivno

Očito nikad nisi igrao GTA IV. :D

This is Spartaaaaaaaaaaaa (OCTC):D

moja je preporuka SSD a quake je reko zasto ;)

i? jel pala odluka icy?

A trebali su Raptori bit kod mene, Neo je poslao ali nisam bio obavjesten da je stavio otkupninu gore. Pa nisam imao lovu u tom trenutku jer mi je ostala u Mariji Bistrici...
Nadam se da će čuvat to u pošti do sutra. Naaadam se.

hoce, cuvat ce... mislim da tjedan dana ostaje posiljka u posti i nakon toga se vraca posiljatelju

Da je HP ili posta, svejedno, paket se cuva 5 dana

A zbog tih 3% sam ja zavrsio na crnoj listi na PCE-u :)

Back