Tavern

Ja....pa jel nije Chipa reko da cete u svatove neke?

Ja ću bit iza vrtića vjerojatno...gdje će bit svatovi, da dođem na free cugu :lol:

Ko se ženi/udaje uopće?

ja bi mogo doletit malo. Ako me stara bude htjela dovest bit će beton a ako budem ja vozio onda post :D
Ti iz naše generacije nisu normalni, poudalo se i poženilo bar pol razreda iz osnovne a i ove ženske sa gimnazije, to malo malo se neko udaje :D

raz jel mi stigla ploča? bit će super ako stigne kada odeš iz vž. :(

Upravo sam doso sa koncerta, ubumbilo se dobro iza...home made POT je pri kraju, jos neke sitnice, malo se poliranje odgodilo ali sve je OK. Bench table se pravi takodjer, termometar je dosao i tako...sve super vijesti :)

Sad ode u krevet, glava mi je ko balon....

De napišite koji je to termometar... I di se da nabaviti, mislim ono za svaku sitnicu sad treba pitati na MSN ili PM...

Jel onaj UEi DT200?

De napišite koji je to termometar... I di se da nabaviti, mislim ono za svaku sitnicu sad treba pitati na MSN ili PM...

Jel onaj UEi DT200?

A da pitaš možda? :) Radi se o Voltcraftovom K102 termometru.

A neću da pitam. Već je 10 puta napisano kako je kupljen termometar i da košta 100-tinjak eura i ništa više... Zar je toliki problem našvrljat to :O

Nemam pojma, evo ja ti sad velim koji je...Ak oćeš naruči preko Konrada, ak nemaš nikog u Švabiji...jeftnije dosta izađe...ja sam dao 600kn sa svime (bez sondi).

Mislim da jeftinije izadje ovako, pogotovo jer mora kupiti sonde. 65€ instrument, 20€ su dvije sonde njegove, 20€ postarina.

NB pot je malo u zaostatku, nisam ga jos preuzeo. Ne znam kad cu stic posto radim sad preko praznika. Bench table je razrezan, sad ga treba malo urediti i naruciti damping spuzvu da to sve bude lijepo (nazalost, prozirni pleksiglas je na par mjesta poprilicno zagreban).

To sve vjerovatno iza puta za vrijeme Bozica.

Back