Tavern

Razer

Administrator
Evo jedne offtopic teme, pa eto pišite, komunicirajte i tako :D :beer:

Pa to se traži :D

al nas ima, ko kusati pasa :D

aj neku drugu temu, vidim za wrc i f1 niste bas raspolozeni... oruzje, sport, trebe? sta god ocete....

Guns, guns, guns :wee:
Jbt, već dugo nisam mazo iz nečega :(

Last edited:
Oj

ima ko iskustva sa Samsung U900 ili SE C902? Dvoumim se između ta dva mobitela i nikako da prevagne jedan pa da se odlučim za njega.

jbt, nemam Hrvatske i hrvatskog u regionalnim postavkama. Pomoc :D
Glupi engleski raspored na tipkalnici.

Nađi druge Windowse. Ili si ti maknuo podršku za srednjoeuropske jezike ili je netko drugi.

Last edited by a moderator:
Nemam pojma, bit ce reinstalacija. Cini mi se da je cd dobio po picki, smrzla mi se instalacija jedanput :D

Što kažete na ove Denebe? :D
Budu li kad se predstave jurili ovako dobro, mmmmm :)

Quake, koja grafa?

Je, Denebi su strašni, kad sam vidio jednog AMD-a preko 6GHz to je bilo onako paf :D

Da znate da se dobro premisljam deneb ili i7... Mislim da bih cak mogao uzeti deneba,da vidim kako malo disu... Recimo jedna DFI jr 790gx ili Gigabyte 790gx i 940... Postoji mogucnost :D

7800gt

Možda bi bilo bolje sačekati AMD-ovu tranziciju na DDR3.

Sta mislite o denebu? Jel se isplati ici na njega?

Ja sam sve sigurniji da idem na njega (što bi značilo da BO ispada iz igre ;) ) Ne vidim zašto bi bio neisplativ. DDR2 i onako svi imaju ko pljeve, a i netrebaju neki extra čipovi za klokanje. Za ovo je dovoljna neka DFI LP ili Giga od 1000 kn i vozi. Za i7 je duplo skuplja ploča i mora se uzimati tri gige skupljeg DDR3 (mislim ne mora, ali onda nisi kewl :D )

Back