Tavern

Jel još nisi rješio kućište? Pa daj, naruči od nine, il sa computer universa. Frend je uzimao, 15€ je poštarina, dođe za 5 dana.

Kolko god da je nino OK kao osoba, ne znam baš kak bi (nakon svega kaj se odigralo na PC Ekspertu) prošlo moje interesiranje za narudžbu i kupnju kućišta.
Pretpostavljam da bi dobil odyeb samo takav. Razmišljal sam čak do odem u Sloveniju po taj prokleti R4, a kak je krenulo tak bude na kraju i ispalo.

Kakve veze ima što je na pce sa tim shopom? Para je para jel, možemo se kladit. No i da je tako kako kažeš, Slovenija, il naručivanje iz DE. Kao da je problem, a i 15€ za poštarinu, kad uzmeš u obzir koliko naši uzimaju za lokalno.

Iskreno, ja bi se pojeo već na tvom mjestu :(

Ideš :D Ja mislio to na putu :D Hipotetski, čak i da ima veze tvoj status na forumu (a nema), to nema ama baš ikakve veze s trgovinom. Pa neće ti on zabranit da kupuješ od njega zato jer si ti popio ban :D Uostalom, može ti naručit bilo tko to. I ja, a i Pupo...

Ja ne da bi se dosad već pojeo, neg bi već davnih dana sjeo ako ništa drugo na vlak i otišo osobno po to kućište u prvi shop u Slo koji to prodaje :D

OK ajde onda, raspitaj se da li može naručiti Define R4 Black Pearl, ja ti dam pare i gotova stvar. Može?:)

Može, naravno, evo već sam mu poslo upit. Vidim da sivih ima na lageru, vidjet cemo za crnog.

EDIT: kaze da moze, cijena je 890kn, kaze digla se u odnosu na stari lager kad je bilo oko 800. Sad je na tebi da potvrdiš jel ti odgovara cijena i to je to.

Cijena je OK, a kakva je situacija s dostavom i naplaćivanjem iste?

Reko je da mu se javis na mail info@uzishop.hr s podacima i kazes da sam ja "veza".

McG jesi se dogovorio vec s ninom u vezi kucista?

Nisam, čekam još da mi se Slovenci jave oko dostupnosti kućišta, pa onda ako baš sve propadne - Uzi Shop bude džoker.

A jesi iskompliciro, moglo ti je već iz Njemačke stići da si naručio prošli tjedan.

I ljudi čime se bavite ovih tmurnih, kišnih i maglovitih jesenskih dana? :D

Pa ti si znači prebukiran većinu vremena :D

Spavanjem :D

I imam još neka 4 projekta tako da sam stvarno prebukiran. Praktički se odričem nekih svojih projekata radi svega toga.

McG

Navodno su fractal kućišta došla kod nas na stanje, a i cijena je manja nego prije, pa ako nisi, eto prilike da ubodeš.

Haha

Viđao sam par puta po bankomatima vamo u Vž, fatal eror il restart pa zapne u biosu :)

Back