Super Pi skripte

Razer

Administrator
Evo jedne jednostavne:

Dakle, radi se skripti koja pokretanje pokreće SuperPi u Realtime prioritetu.

Link

Radim na tome da sredim i afinitet u istu. Stvar u ovome je najbitnija ta da ne troši memoriju pri pokretanju.

Također, SuperPi se mora nalaziti pod imenom "super_pi_mod.exe" u folderu "D:\spi\" . Ili ako to želite promijeniti, desni klik na bat datoteku, i ubacite putanju koja vam odgovara.

Evo i jedna "lagana" aplikacija za screen capture. Aktivira se dvoklikom, i sejva u folderu gdje se nalazi .exe:

Link

Kaj me niste pitali za skripte, ja imam jednu koju koristim.

taskkill /FI "imagename eq explorer.exe" /F
start /realtime super_pi_mod

.bat je u istom folderu s super_pi_mod.exe a ja si ju stavim na desktop i složim si ikonicu da ju ne brkam s pifastom

Last edited by a moderator:
n00b jedan... ta skripta već postoji i zove se Piexecute. Ako uspiješ sredit i affinity onda ti priznajem skriptu :grin:

Ne, ovo nije ta skripta. Ovo drukčije funkcionira. Pokreće se i gasi odmah. A sa afinitetom je druga aplikacija od Olivera, samo je glupo sto treba Framework...

Velim, ovo nije ništa napredno, jedna linija koda, ali svakako dobro dođe.

Last edited:
Da se razumjemo, svaka čast na ideji i trudu :wink:
Treba FW? yeah my ass off... nemoj ni stavljat onda. Radije jedan registry automatic pack ako možeš/znaš.

Pa da, svaka njima čast na aplikacijama, al po meni je ovo praktičnije. Budem pitao kolegu s FER-a jel bi se dalo sklepati nešto brzo i lagano i za afinitet. Sad neznam jel moguće manipulirati radom aplikacije. Mislim ono tipa, pri pokretanju da odmah vrti 1M.

Uhm.. porazgovaraj s njim onda. Ako je neki dobar programer, nebi mu trebao bit problem sredit par skriptica. I da, tebi sam rekao "svaka čast na ideji i trudu" :lovac:

:beer: za trud.

Nadam se da bude još ovakvih korisnih stvarčica :dance:

PS, ovo može poslužiti i za još neke stvari :grin:

Je, može se jednostavno modificirati za neke stvari, samo da skužim koje su naredbe za što.

Evo i jedna "lagana" aplikacija za screen capture. Aktivira se dvoklikom, i sejva u folderu gdje se nalazi .exe:

Link

Kaj me niste pitali za skripte, ja imam jednu koju koristim.

taskkill /FI "imagename eq explorer.exe" /F
start /realtime super_pi_mod

.bat je u istom folderu s super_pi_mod.exe a ja si ju stavim na desktop i složim si ikonicu da ju ne brkam s pifastom

Back