Stranica je online; feedback ovdje...

Evo me ljudi, probudio sam se upravo :D Hvala svima na pohvalama, to mi puno znači.

Inače, da, kako Luka veli, večeras se ide pijančevat :D Quake vidim također, HB :D

Skydec, ostavi mi samo mail na PM, ja te regam, nije problem.

Gilbert - slika se sa Canonom A410 i Fujifilm Finepix S9600, podloga je kak veli Bullet bijela, ja koristim hammer papir :)

@Bullet - nema problema, zato sam vas odmah regao gore ;)

Mali bump teme :D

Kroz nekoliko dana (kak budem s vremenom i kolko me sve zajedno bude slušalo :D) bi trebala biti i stranica online u istom izdanju kakva je bila prije :) Skupa sa starim sadržajem. Nažalost nisam napravio backup baze (kao što sam od foruma), pa će biti vraćanje lokalnog backupa, tak da neće biti vijesti i tako nekih sitnica koje su se našle gore. No stare recenzije, vodiči, te overclocking osvrti budu u potpunosti vraćeni.
P.S. u međuvremenu izvlačim i vraćam stare stvari koje su bile na forumu, a nisam uspio izvući s backupom.

-tek instalirana Joomla i stavljen template, slijedi uređivanje templatea i ubacivanje sadržaja

Radi se o Hivemind templateu, no za razliku od starog koji je bio baziran na Joomli v1.5, ovaj će biti na v2.5. Nisam išao na Wordpress, jer sam htio zadržati stari izgled, a ovaj smo template davno prije i platili, kao i ovaj vBulletin, pa šteta da ode u zaborav.

:wave:

Back