Predstavite se

Ja sam mr.sc. Miroslav Pretula magistrirao ekonomiju u Opatiji, žena me tjera na doktorat al nakon toliko zezanicija sa magistarskim nemam baš volje. Vidjet ću, moram ove godine odlučit...

Uz ženu i dijete nemam baš puno vremena ko prije za testirat hardware iako mi jako puno hardvera prolazi kroz ruke.

Imam iza sebe oko 20kompova koje održavam u firmi i susjedima, najbolji frend ima informatički dučan, tako da svašta vidim i svašta radim.

Vodim svoj mali internet caffe preko ljeta i koji sam se gluposti u njemu naslušo i kakve komunikacijske programe vidio sve.... Ajme... Inače radim u obiteljskoj firmi građevinarstvo/turizam u Umagu.

Pozdrav Miroslave, drago mi je da si odlučio postati aktivan i na našem forumu. Sretno s doktoratom ako se odlučiš na njega ;)

Inače sjećam se još davno kad si predstavio konfe u svom internet cafeu na PCE...lijepo si to složio :)

Ma dosadio PCE, tak i tak sve manej tamo postam.

Ovdje barem je skupina specijaliziranih ljudi za PC, dosta mi je onih trivijalnih stvari na PCE forumu.

Pozdrav Mortal, vidim ja svi ste vi sa PCE ;)

sta jedini ja nemam tam acc?

Pozdrav Miroslave, drago mi je da si odlučio postati aktivan i na našem forumu. Sretno s doktoratom ako se odlučiš na njega ;)

Inače sjećam se još davno kad si predstavio konfe u svom internet cafeu na PCE...lijepo si to složio :)

Jesu to one u "šankovima"?

Pozdrav Mortal :)

@benko: Ja jedini nisam na PCE zbog ponekih gluposti :) duga prica,samo sto mnogi ne znaju zasto tamo nisam...

Bok smrtonosni :beer:

@Quake: baš me zanima...malo pretjero ili?

problem su požeški klokeri i PCE, jedino je Razer uspio opstat na pce od požežana. Jer je ekipi uvijek smetalo što se u požegi kloka malo više nego ostali i na malo drugačiji način. ;)

Pozdrav Mortal :)

@benko: Ja jedini nisam na PCE zbog ponekih gluposti :) duga prica,samo sto mnogi ne znaju zasto tamo nisam...
ali zato si ti cest na xs ;)

Back