Predstavite se

Pozdrav svima! Nadam se da vam neće previše smetat stari medo kao što sam ja:rolleyes:
Inače visim na PCE (uglavnom čitam) pod nickom petar75.

Dobrodošao Petre.
Možeš slobodno napisat čime se baviš (ili što najviše čitaš :D) i još malo detalja. ;)

Hvala! Trenutno radim nešto sitno sa jednim ISP-om, a inače me zanima sve šivo glede kompova. Nisam neki preveliki stručnjak, ali ni noob.
Doduše malo sam zahrđao sa moddanjem ili OC-om (zadnje sto sam konkretnije radio je otključavaje cjevovoda na X800 Pro prelemljavanjem laser cuta).
No da ne ulazim u offtopic, nadam se da ću barem malo doprinjet OCTC sa svojim E8500 EO...

Nadamo se i mi da ćeš se potrudit da doprineseš pa i uđeš u tim ukoliko se dokažeš.
Ukoliko trebaš bilo kakvu pomoć, neboj se otvarat teme kao što je to slučaj ovdje do sad bio :D

Ma nema beda, samo da riješim hlađenje i raznorazne dro(o)pove na ploči i bit će valjda nešto od mene :drunk:

Dobrodošli :)

Pozdrav svima, ja sam chupa, obriso sam facebook, pa sad imam vremena za forum, inace nisam neki hardveras, vise se bavim programiranjem, ali covjek uci dok je ziv... Imam 21 godinu, studiram matematiku i informatiku u osijeku, inace sam iz pozege... Eto, mislim da je to sve sto je bitno...

Ja sam sad na predavanju, al je predosadno... Hvala bogu sto je izmislio iphone :)

Poz. Jel bude kad na predavanju zanimljivo?

Ja sam zaspo na Poslovnu ekonomiju, morat ću ić sutra, al idem sad u 12h na Informatiku 2 :D

To je offtopic, ali kad vec pitas, inace ne idem na predavanja, jutros sam moro nesto na fax pa reko ajd da vidim sta se tu radi...

Pozdrav svima!

Ja sam Cele, Razer me uputio na ovo probrano društvo :D

Neizlječivi sam OCer kao i svi ovdje pretpostavljam :D Inače sam sistem administrator u državnoj službi, van toga prodajem hardware i usluge preko malog ali opakog computer shopa :D

Vidimo se online... :beer:

Back