OCZ PC6400 SLI Ready EPP

Vidio sam to na grupama. Pazi se, to je nova serija, nije GMH.

hmm, od kojega lika? ovi koje bi ja trebao uzet su od SarKasta sa PcE, on je iz Varazdina... mislim da ih on nije oglasavao na newsima

Vidio sam da lik prodaje 3 kita na grupama. Pitaj lika kad ih je kupio.

EDIT: evo gledam u RAM listi, čini se da su svi modeli PC6400 škart, Elpida, ProMOS...tek od 7200 idu GMH...najbolje nek ih ti da da ih probaš i to je to, najjednostavnije.

ma nece on dati to meni da ih gazim, tek nakon sta ih kupim ih mogu gazit :D
i ja sam gledao ram listu, ali nisam gore nasao SLI PC6400 OCZ-e

znaci tesko da bi na njima bio GMH? :(

Ja se nebih kockao, vjerujem da ih niti ne daje za ispod 200kn?

Nemam pojma...nije da je puno jeftinije, 60kn za komplet...a čemu će ti to pored Ballistixa uopće?

a htio bi barem jos jedan kit imat u rezervi u slucaju da se nesto nenadano desi balijama buduci da jos neznam sto je na supertalentima koje sam uzeo
skidao sam heatspreadere dole, ali nisam nista pametnoga saznao, gore je neka oznaka koju upisem u google i nista ne dobim s tim

btw, sto se tice OCZ-a:

gara: vemil d.o.o samobor
07/12/2007 60mj. 1.081,10 kn,-
račun + ambala?a

OCZ-a će uvijek naći, ne nadaj se...

ma znam da hoce, ne nadam se, ali barem se zna datum kupnje... to sam napravio direktan c/p PM-a koji mi je poslao

Aha, ok. Ne znam, za 300kn ćeš sigurno dobiti u najgore slučaju, i ako ne bude GMH. Uzmi pa vidi, ako imaš viška love. Ako bude GMH, otkupim ja jedan kit od tebe :)

razmislit cu, ali vjerojatno cu uzet... nisi ti bio kupio iste take OCZ-e? ili su tvoji 1066MHz? na tvojima je GMH?

Moji su 1066MHz, GMH.

Back