OC Team Croatia @ HWBot

Sta je sa silnim hardwareom sto si dobavljao?

Kod mene dudi najvjerojatnije spaljena Blood Ironica i E8200, dok je sve ostalo što je "imao" valjda morao vratiti :D Nego Antone, kad će ti onaj šveđanin poslat one Ballistixe (DDR2 naravno) koji idu na 1600MH+ :D

kad smo vec kod hardvera: Danijele kujo, ukrao si mi Abit IC7-Max3, najebo si :D

P.S. kupio sam DFI LP nF4 Ultra-D :)

Razeru, sunce ti ebem da nisi i onog Cedar Milla od dizela ubo? :D

kupit cu ballije od Šveđanin kad predje na ddr3 a to je pocetkom 2009. blood iron nije spaljen jer je bio doar kad sam ti ga dao, ja cu ga ponovo ozivit, ja i leon kupujemo p5q-pro, ostalo sve imam...

kad smo vec kod hardvera: Danijele kujo, ukrao si mi Abit IC7-Max3, najebo si :D

P.S. kupio sam DFI LP nF4 Ultra-D :)

Šta ćeš mora se :D Sad sam i ja u lovu za Ultra-D, a nabavio sam si 4000+ SD :D I to u kombinaciji sa OCZ Gold VX memom i ništicom ima da kida beton :D

Razeru, sunce ti ebem da nisi i onog Cedar Milla od dizela ubo? :D

Nisam tog :D

Teški fejk :D Krš s tim 650i čipsetom jedva potegne duplo manji FSB, a kamoli će ovo, da ne pričam o memoriji :D

Pa naravno da je fake, ali netko je uspio uspješno zavarati. Evo sad su zacrvenjeli validaciju...
Ali sad se pomalo zapitam...

Sešn još traje :wee::wee:

ja prije pola sata dosao doma... mrtav umoran sam
valjda cu se moc ujutro ustat da vratim spremnike za LN2 :D

A bokte :stoopid: Jel to radi zapravo ili?

Ma radi kite :D
Neznam kako sam to uspio al upalio kocku u ATu i krenuo povećavat frekvu. Došo do 700/800 (core/mem) izvrtio AM3 i krenuo dalje kad ono grafa ne baca nikakve artifakte u kocki pa čak ni one koje je bacala na 700/800 ... potego do kraja - radi i nema niš žutog na kocki :D

Naravno, AM3 baca isti rez kao sa 700/800 :)

Back