Obavijesti, upgrade informacije, prijave poteškoća...

Image hosting je up and running već neko vrijeme te radi odlično. Kome treba, napravim mu account i može ga koristiti :)

https://media.octeamcroatia.com/

Lagano je u tijeku vraćanje fotki po threadovima, kako na OCTC, tako ću napraviti rifresh i na PCE pa nek se nađe :)

Tri godine kasnije od posljednjeg javljanja, još smo živi i nedamo se! :D

Od nekidan smo u novom ruhu, vBulletin se raspao na starom hostingu, tako da je sve prebačeno na novi, brži i sigurniji, privatni hosting.

Forum sam migrirao na novi engine - XenForo koji bi se trebao pokazati kao znatno bolje i modernije rješenje koje out of the box podržava i MFA, passkeyeve i ostale kul fičure koji život (i sigurnost) znače. Migracija je prošla iznenađujuće bezbolno pogotovo s obzirom da stari forum i nije bio funkcionalan u tom trenutku. Pozitivno je i to što se nije raspao SQL collation, tako da su postovi čitavi unatoč našim dijakritičkim znakovima.

Portal čeka bolje dane, ili bolje rečeno, više vremena kako bi restoreao sve naše članke u koje smo uložili puno vremena i truda u ono vrijeme. Svakako ne želim da to propadne, backup je i dalje kod mene na kompu :D

Činjenica je da je forum .dead, i da ga se ne posjećuje, no samim time što smo kao tim živi od sad već davne 2008 godine, iliti 18 godina (punoljetni smo!) je nešto što mislim nitko od nas i nije očekivao. Kul je i to što su neki od nas još uvijek aktivni u overclocking sceni; 61. na HWBotu u svijetu! Ja sam slabo aktivan, no nekako me kopka u zadnje vrijeme, pa sam čak nešto i benchmarkao. Pupo i ja smo slagali smo neku konfu za kolegu, za što ću svakako okačiti slike da ovjekovječimo.

Do idućeg javljanja, svako dobro 🫡

Stariji, al nedamo se :D

1775167273573.png

Valjda bude još bar jedna OC sesija, ak niš drugo, oproštajna.

Back