Ljubavni život OC-era

Ma odmorim se vraga, bio sam jucer, dosao tamo, zatvorili mi vrata, ni love ni zivotinjica :)

Momci moji, previse mi se opustate u pogresnim temama.

što ne znači da obrišeš x postova u svaštari. Kao da ti je bio problem otvoriti novu temu! :kripl:

Ja sam prije kupovao story, al sad je 14kn pa nemam para, sad volim procitat Zdravlje i Moj dom.

Nastavite slobodno sa raspravom, nije greda pričati i o slobodnijim temema, nismo svi dječurlija ovdje. Ionako se radi o svaštari.

LUXX, kad se maca vraća? :D

Ja sam prije kupovao story, al sad je 14kn pa nemam para, sad volim procitat Zdravlje i dom.

korisne su to novine.
Cito sam jednom kod zubara.
Ima svakavih savjeta.
Kak lijecit ovo, kak lijecit ono,savjeti za ovo i ono,kak se riješit "životinjica kad ih imaš previše :rolleyes::lol:
Sorry mod nebum više :$

@Razer: opet je doma krajem mjeseca. Do onda imam tipkanje hahahaha

moj se da jos dosta clocakt, pa zato i proizvede Durex sa malo lufta ne,

Posto sam odlucio napravit veci pot to malo lufta ce mi dobro doc za zastitit ga :D

Zanimljiva tema, pa onako nekad ide puno, a nekad nece ni malo, skoro da ide i manje od stocka, prvo sam mislio da je sve u soku pa sam ga odlucio malo gusce napravit, al gadno sam se varao, bila je u pitanju temperatura, ja kad ga ohladim ide do mile volje, a kad je zadrijan nece i gotovo :D

Last edited:
Back