Koju matičnu ploču kupiti?

DDR2. Imam 4x1 supertalente cl4 - nije lo?a memorija, a i mislim da nema jo? potrebe za prelazak na DDR3...

pa onda EP45-Extreme ili Maximus II Formula. Ista cijena, na tebi da se odluči?.

EDIT: ima? i P5Q Premium, ima sve lijepo sređene SATA portove.

Hvala svima na savjetima, odluka je pala na Maximus II Formulu, a uz nju dolazi i 4870x2 (već su na putu).
Za tu ploču sam se odlučio jer su je dosta nahvalili, a nije mi bila potreba da imam vodom hlađeni NB kojeg Gigabyteica ima, po?to imam otključani multiplier pa ne trebam opterećivati ploču (a ionako govore za ovu asusicu da ima daleko najbolje heatpipe hlađenje).
Let the games begin :cheers:

Bitno da su na rempejđ (a što volim bit seljak) nagurali 6 utora za memoriju. Uguraš to u mATX kučište, 2 295GTX, hard, 12gb memorije... i onda ne možeš stavit pošteno napajanje u kućište.

Kako rekoh Luki već, furaju se na DFI i njihovu Junior seriju :p

Ne kuzim zasto na Rampage II obicnu nisu mogli stavit vise od jednog PCI utora...

Također, nitko od drugih proizvođača isto.
Uvijek kod svakoga kad stavis grafu ostane samo jedan PCI ako i toliko.
A to kaj pomecu milijardu x1 PCI-E...

Ak moze DFI to normalno napravit, zakaj ne moze nitko drugi.

A jest ovaj Asus kurva. Da naprave spermić morao bi biti najbolji na svijetu :D

pa onda si uzmi dfi, RIIE je zvjer, nije to za dodavanje wlana, firewire i sl. "gluposti"

Baš od mATX ploče bi očekivao da ima wlan, firewire... da ima što više toga na sebi i samim time nebi morao ništa dodavati na nju, eventualno zvučnu karticu u taj jedan slot.

pa onda si uzmi dfi, RIIE je zvjer, nije to za dodavanje wlana, firewire i sl. "gluposti"

RIIE odgovara zato kaj ima dobru zvucnu, a WLAN ide u slobodan PCI. Uzeo bi DFI, al je nema u HR...
Kod svih ostalih gubim ili zvuk ili WLAN koji mi ne treba za net, vec za iPhone i njegovo bezicno povezivanje.

Sve ostalo RIIE ima...

bas kad sam htio napisat: eh, da mi je znati koja bi budala istovarila tolko love za takvu plocu...

javio se drug Icy :ROFLMAO: :ROFLMAO:

RE II je daleko od zvijeri za onoliko koliko kosta... Ploca zapravo nije nista posebno,u rangu s BR... A svi znamo kako je BR prosao... Dakle nekih 800kn NAJMANJE je preskupa... Za to koliko kosta treba imati wlan,firewire,ma nema sta ne bi trebala imati.... :)

RE II je daleko od zvijeri za onoliko koliko kosta... Ploca zapravo nije nista posebno,u rangu s BR... A svi znamo kako je BR prosao... Dakle nekih 800kn NAJMANJE je preskupa... Za to koliko kosta treba imati wlan,firewire,ma nema sta ne bi trebala imati.... :)

Istina je da je preskupa... Ima FW, eSATA, koliko sam citao odlican zvuk, ali još nisam našo ploču za LGA1366 socket koja ima WLAN, ma koliko god kostala.

Imas sliku na prosloj stranici teme.

Back