Koji monitor?

Quake

Member
Planiram uzeti si neki monitor kojeg cu spojiti na laptop (a kasnije ce mi biti za komp). Stvarno ne znam sta uzeti... Planirao sam neki od 1-1.5k kn,20-22'',nista zahtjevno... Obavezno mora imati mogucnost ugradnje na zidni nosac (tako ce i stajati,pa...). Gledao sam Samsung SM2023NW,kakav je,sta u tom rangu i sl...?

To ti je sve isti drek, oprostite na izrazu.

Kaj je bitno, da ima DVI, da provjeriš ako je moguće na probijanje pozadinskog osvjetljenja, mrtve i stuck pixele, oštrinu na nativnoj i to bi bilo to.

Sada je krenula nova brija, 16:9 monitori sa 1920x1080 rezom umjesto standardnih 16:10 i 1920x1200.

Za nosac ne znam, al misli da večina ide...samo trebaš nosač. :D

Ako se možeš rastegnuti - http://www.superbit.hr/index.php/Mo...i/Acer-H233H-pn-ET.VH3HE.A01/flypage.tpl.html

Ako ne, http://www.superbit.hr/index.php/Mo.../Acer-V223HQ-pn-ET.WV3HE.001/flypage.tpl.html - http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=038583

Tko god bude kupovao V223HQ nek odustane... Monitor dolazi bez digitalnog prikljucka... Trenutno pizdim jer moram dati 600kn za jaci model i tu mi ode dio novaca za procesor... :@... Novce natrag ne daju...

Tko god bude kupovao V223HQ nek odustane... Monitor dolazi bez digitalnog prikljucka... Trenutno pizdim jer moram dati 600kn za jaci model i tu mi ode dio novaca za procesor... :@... Novce natrag ne daju...

Svudje pise da ima smo D-Sub, a cim pise optional DVI, znas da nekaj smrdi.

Ma jos sam ih i pitao i rekli su da ako pise da ima... :@
Uglavnom, uzeo sam si H233H koji je 23'' i ima sve moguce nastavke :)

Ma jos sam ih i pitao i rekli su da ako pise da ima... :@
Uglavnom, uzeo sam si H233H koji je 23'' i ima sve moguce nastavke :)

Super, njega sam ti i predložio kao najbolje riješenje. :)

Niska cijena, full HD, velika dijagonala... :)

Koja je reza tog monitora da sad ne guglam? 19xx?

Kad sam kupovo prije godinu i pol isto sam kupio monitor bez dvi-a (AOC 201S) i bio ljut na trgovca jer mi je rekao da ima ali na kraju mi je bilo svejedno jer je slika čisto ok, a da ne govorim o kutu gledanja, probijanju svjetlosti. Tj. ako je monitor uredu lak?e će? pre?ivit neimanje DVI-a, no ako je lo? neće mu ni digitala pomoć.

Hm, ovo su zbilja pristupačne cijene, ovaj Sami mi se zbilja sviđa u ADM-u...samo se malo "bojim" te velike rezolucije...

Inače, potpis na Pupino, ja se i dan danas čudim kako taj monitor ima prejeben kut gledanja i valjda nimalo bleedinga...

nemoras se bojat pogotovo mi overclockeri nebi smjeli mat straha,fullHD je zakon.

Hehe, nije da se stvarno bojim, samo bih trebao vidjeti kako fullHD izgleda na 23" pa onda procijeniti ;) Ali su cijene zaista privlačne.

Ovako. Uzeo sam si H233H. Monitor je stvarno odlican, nemam APSOLUTNO nikakvih primjedbi. Problem je sto u kuci imam samo jedan TV koji je skoro stalno zauzet od strane drugih ukucana, a u sobi nemam prostora za dodatan TV. Vidio sam na PCE-u Destroyerov monitor Samsung SM2333HD. Sta mislite o njemu, isplati se uzimati? Svoj ne bih mislio prodavati ispod 1500kn, tako da bi nadoplata bila nekih 500-tinjak kuna. Jako mi se svidjela mogucnost tv tunera i to bi mi bila idealna mogucnost pri kupovini...

Ma bježi kvejk od toga, gledanje TV programa na monitoru je stvarno... loše; da ne upotrijebim neki drugi izraz, još pogotovo ako nije dvb-t

Back