Koji mobitel/PPC koristite?

Ovo drugo.
Mislim ima na netu masu toga, ali bolje je ovako... :D Naravno ako nije problem.

Trenutno koristim SE610W, dok imam Nokiu N95 8gb. Mobitel je po meni odlican, kamera super,jedina mana je sto yna biti u nekim trenutcima spor...

Ja imam K510i kojem neradi đojstik :D Sad se dvoumim između E71 i 5800XM i mislim da će bit 5800 jer imam krumpire od prsti. Iako su mobiteli različiti koncepcijom, mogućnosti su im identične.

Što se tiče ajfona, mob je ok ali ga nikad nebi kupio :D Ima boljih za iste pare.

Haha, prejaka slika :D

Hvala. Kad se malo smanji i kad se ubiju detalji bude to OK. :D

Trenutno koristim SE610W, dok imam Nokiu N95 8gb. Mobitel je po meni odlican, kamera super,jedina mana je sto yna biti u nekim trenutcima spor...
ovo je mana svakog novijeg moba- prenakrcati opcijama a proce spore.

rjesenje??? overclock :D

evo moga

SE W850i i neko sranje vodafone sta sam kupio na posti novo s 150kn s brojem :D
nikad se nisam palio na mobitele jer i tako prakticki nista ne koristim na njima... samo zovem i tu i tamo posaljem koji SMS kad imam volje pisat ^^

E90
E70
E51
E61i je na garanciji

Volim nokijinu E-seriju :)

Ali izmjenjao sam sigurno pedesetak mobitela, to mi je hobi. Mijenjam svakih mjesec dva mobitel radi dosade...
slobodno me pitajte ukoliko nešto trebate napraviti na Nokiji ili WM sustavima...

Last edited:
E90
E70
E51
E61i je na garanciji

Volim nokijinu E-seriju :)

Ali izmjenjao sam sigurno pedesetak mobitela, to mi je hobi. Mijenjam svakih mjesec dva mobitel radi dosade...

Ja se nadam ubosti E71 :D ili uzmem fancy 5800 XM.

I ja ciljam 5800 XM

Ali sam i naišao da ima dosta bugova jer je to prvi od modela sa touchom. Dok nakon e61i nekako preći na model sa manjim ekranom bi mi bilo čudno. Ali e61 je čudo od telefona koliko su tipke dobre.

I ja ciljam 5800 XM

Ali sam i nai?ao da ima dosta bugova jer je to prvi od modela sa touchom. Dok nakon e61i nekako preći na model sa manjim ekranom bi mi bilo čudno. Ali e61 je čudo od telefona koliko su tipke dobre.

Navodno samo neke prve serije imaju problema(i to je većina prodana u omiljenoj nam Rusiji), a nove nemaju. A i kažu da nema problema s garancijom.

Zanimljivo mi je kako su E71 i XM gotovo identični po mogućnostima/performansama a opet totalno različiti.

kažu da je kamera na E71 grozna, a ipak je isti hardver kao na 6500slide koja je odlično ocijenejna, dok na E90 su je ponovo popljuvali. Čuda se mogu nać na forumima

Ubo juče 5800XM :-smajloduhadouha-:

Pomalo sad radim update i učim se, kroz par dana budem vidio šta mala može.

Back