Koji antivirus koristite?

Sad sam instalirao NOD32...
Iako mi je Kaspersky bolji.
procaj zasto ;)

ja sam sad u dvoumici nod 4.0 ili kaspersky.....

procaj zasto ;)

ja sam sad u dvoumici nod 4.0 ili kaspersky.....
Zasto kaspersky ? Zato sto kad nod nemoze nesto naci, Kaspersky moze. Mada mu scan zna biti jako spor, i guta vise resursa nego NOD, ali to nebi trebao biti problem kad imas 4gb rama. Po meni je jednostavno bolji, probaj trial pa ces i sam viditi ;)

probo trial vec par dana se igram sa njim,odustajem od njega,previse je naporan.

vracam se ja nodu :)

probo trial vec par dana se igram sa njim,odustajem od njega,previse je naporan.

vracam se ja nodu :)
Da, u pocetku je dosadan "ko proljev", i za svaku aplikaciju koju pokrenes on te pita dopustenje, i kad svima namjestis pravilo da moze stalno koristit onda sve glatko ide :D

mma nes mi bloka ati tray tools ili on ili win7,morsm to malo istrazit.

Da ne otvaram temu novu... Pred par tjedana se na mamin komp naselio jedan naporan virus koji mi onemogućuje pristup D i E particijama (točnije kad pokušam neku od njih otvoriti kaže: "open file with...") i to nije bio toliki problem jer samo odem na open with explorer i sve ok.

Onda sam kopao po netu i pročitao da NOD32 ne može naći taj virus i da instaliram Kaspersky, što sam i učinio. I prije toga sam obrisao skriveni autorun.ini koji virus kreira u rootu particije. Nakon restarta je sve radilo ok i tako par dana.

A sad se javio još veći problem, više nema poruke "open with..." nego jednostavno izbaci error "acsses denied...blabla"... ako je netko imao sličan problem bio bih zahvalan na riješenju, da ne moram winse opet micati...

To je meni na laptopu...
Desni klik-Explore i otvorit ce ti se zeljena particija
Ja sam to rijesio reinstal windowsa

Thnx, baš sam našao to sa explore jučer na netu, za sada sam ga onsposobio (virus, jelte), al bumo vidli kako će se situacija razvijati.

Meni se takav isti virus jednom naselil na sve moguće particije i stik (pokupil sam ga na faksu dok sam prezentiral). Skinul sam avasta (free verzija) i stavil sam mu da skenira prije podizanja windowsa. I rješil je sve na svim particijama i na stiku i sve se normalno otvaralo nije više bilo open with i errora.
Kolko sam ja skužil nemre ga se rještiti ako ga skeniraš iz windowsa.

joj nemoj me podsjecat na to... kod nas je na faksu 80% kompova zarazeno s tim govnom :D
hvala bogu pa oni u citaoni imaju deep freeze pa na njima nema toga

Sram me priznat al Norton 360.
Mogu rec da sam se zacudio koliko je dobar :D

A kako sam doso na to sa NOD-a, duga prica :D

Back