Koji antivirus koristite?

benko

Member
vidim da se slabo pise na forumu pa da se malo trgnemo,a osim toga neznam kaj da stavim kao zastitu pa da vidim sta vi koristite.

trenutno koristim norton 360 v3 i mogu rec da mi previse toga bloka dok je brzina pristojna

ja sam prije vrtio jedno 2mjeseca bez AV ajme koma virusi su mi izjeli pc-vjerojatno zato sta sam iskljucio i firewall i sve ostale moguce zastite u winsima :P

ja sam prije vrtio jedno 2mjeseca bez AV ajme koma virusi su mi izjeli pc-vjerojatno zato sta sam iskljucio i firewall i sve ostale moguce zastite u winsima :P

Pa kud ti lutaš po netu? Ja nisam dugo vremena koristio AV ni kakva druga sranja pa mi se Winsi nikad nisu shebali od virusa i sl.

Sad opet koristim.

nekoristim :D a kad koristim, koristim NOD. Već sam na istim windowsima 2-3 mjeseca i nevidim nikakvih problema iako ne koristim antivirus a nemogu reći da idem samo na provjerene stranice :D

to si kupio nod ili??

to si kupio nod ili??

jesam, da, na rasprodaji :D Koristim ga mjesec-dve koliko traje trial i ćao đaci. Al kažem da u biti ne koristim antivirus jer me više živcira nego koristi.

ma nod je uvijek tih

Odkad ne koristim AV (nekih 6-7mj) nisam imo potrebe rušit winse nit sam ikad osjetio usporavanje istih. A(nti)AV! ;)

Antivirus je koristan kad se sa torentima spakira neki exe koji baš nije ono što hoćemo.

Prije nekoliko mjeseci sam tako instalirao jedan program ali samo njegovo ime je bilo promjenjeno.
Ni AVG, ni Spyboot, ni Tune up Utilities ni čišćenje servisa ništa nije pomoglo morala je čista instalacija. Tako da nekada i kad dođe pravi virus nema pomoći....

Ja koristim NOD antivirus i nema frke.
Originalni naravno.
Nikad gamadi na kompu ak se pazi kud se gazi :rofl:

4 cijela je izasla prije tjedan dana,ja sam imo betu idlicna je,steta sta nema vise triala :(

I ne kolju se avast i kaspersky? obicno se 2 av dosta kolju

Valjda je općepoznato da netreba imat 2 antivirusa, bilo koja dva jer se kolju :D

Nisam rekao da koristim sva tri u isto vrijeme.

Naveo sam ih kao proizvode koje koristim,s time da svaki od njih ima dobre i loše strane.

Uglavnom ih rabim kada sumnjam u štetočine te ih koristim jednog po jednog.

Koristim kaspersky, malo se tesko priviknut u pocetku, ali sve sto ostali antivirusi nemogu nac, on nade :D

Back