Koje IT časopise čitate?

koji jezik? ne pratim vidi pa neznam...

ako mislis ucit programirat u C++ mani se casopisa i primi se knjige: Demistificirani C++

Pa i ocu. Kad me skola malo pusti kupit cu neku knjigu i pocet ucit, jer bi stvarno tia nesto naucit. Sad i bas nemam previse vremena, a ni para :D

i ja isto,stvarno bi volio sa ima c++ pocetni tutoriali.

isim toga dobro bi mi doslo za skolu ;)

Dobar, dobar :lol:

Zasto se tema o casopisima uvijek pretvori u temu o necem...hmm...drugom :D :D :D

@za sve koji oce ucit c++, imate milijun knjiga, uzmite nesto i krenite, nije tako tesko

E, da... Samo nemojte prije učit Pascal nego odmah pocnite sa C++. Nas fosilka iz skole uci Pascalu na skroz 10-ti nacin, a na kraju kad pogledas skoro da ni nema veze sa C++. U Pascalu nitko ne programira osim nas... :shocked:

Odkad je propal hacker ništ ne čitam.

E to je bilo legendarno, svaki mjesec "teta, teta jel vam došao novi Hacker?" :lol:

Prije sam kupovao Bug, a sada, pošto radim na kiosku sve mogu prelistati bez kupovine tako da bi se moglo reći da čitam sve... ali općenito hardver sekcije su prilično loše u bilo kojem časopisu, a softverske sekcije i programiranje me toliko i ne zanimaju, igre nešto sitno tak da na kraju ostane 10 stranica koje baš pročitam...

E, da... Samo nemojte prije učit Pascal nego odmah pocnite sa C++. Nas fosilka iz skole uci Pascalu na skroz 10-ti nacin, a na kraju kad pogledas skoro da ni nema veze sa C++. U Pascalu nitko ne programira osim nas... :shocked:

Mi smo učili programirati u Pascalu, iako, bilo je to davne 2001. :D

da, sam malo ima o i7 plocama.....

Ja sam ucio QBasic......

Back