Intel Xeon X3320

Ne znam, imao si Q9550 ako se ne varam, ovaj nebude i?ao niti blizu po kloku, ima manje ke?a i tak da stvarno ne vidim razloga da ga kupi?. Valjda ne zato kaj pi?e Xeon...

ma jok ne samo zato.
Gle: tražil sam neki E8400 ili E8500 ili E8600,
Bil sam spreman ici za dobar proc do 1500kuna ali pošto niko nije ništ pošteno ponudil ostala mi opcija uzet neku celeron za premostit vrijeme dok ne nađem neki,
Ili uzet odma E8400(ima u Križevcima)
ili uzet ovaj ponuđeni xeon.
Imal sam i Q9550 da a to kaj ima manje keša nemora bit kocnica.
Kolko znam manje keša znaci i šansa na veci clock.
Ali bumo vidli.
Quadonju sam imal pod vodom tak da nije usporedivo sa xeonom kojeg budem imal na zraku (mugen 2)
Bumo vidli kak ide.

na cem sad pises??
kad nemas proc ni laptop??

na cem sad pises??
kad nemas proc ni laptop??

Još na kompu.
Tip dolazi po proc oko 14 sati.
Oko 13 sati ga vadim van i od onda sam offline do sutra ujutro.
Ima da dobim mlade do sutra al neka.
Bar bude malo vremena za gledat TV :D

Neznam prika, kad bolje razmislim, puno je to love za takav proc no ako te veseli, uzmi ga. Sretno s tim, nada je kurva ;)

Pogle OVDJE kolko ga je tip natjero s malo Vcore.
Dakle ne izgleda loše :D

:lol:

Nije baš da je to nešto specijalno, pogotovo ne uz toliku voltažu a još kad uzmeš u obzir da se radi o ES primjerku, sve je jasno. No kao što rekoh, sretno... vidjet ćeš i sam :)

nis specijalno ali nije ni lose

Ma uglavnom vidjet cemo.
Prerano je sad za zakljucke.
Možda mi uleti neki jako dobar primjerak.
A i ako ne barem malo ce se dat dic.
Yebat ga kad niko nije htio prodat neki E8XXX.

:lol:

Nije baš da je to nešto specijalno, pogotovo ne uz toliku voltažu a još kad uzmeš u obzir da se radi o ES primjerku, sve je jasno. No kao što rekoh, sretno... vidjet ćeš i sam :)

Bullet,znas i sam da retail zna biti bolji i od ES-a... Ok,osim onih sto testiraju h.,k. i ekipica... :) Uostalom, luxx nema pot koliko znam, nisam ni vidio neku preveliku zelju za subzero,tako da mu je ovo super... Ok, E8x verzije isto znaju ici dosta visoko,ali i sam da sam na njegovom mjestu,a ne OC-am, isao bih na takav quad,nesto u tom stilu...

Bullet,znas i sam da retail zna biti bolji i od ES-a... Ok,osim onih sto testiraju h.,k. i ekipica... :) Uostalom, luxx nema pot koliko znam, nisam ni vidio neku preveliku zelju za subzero,tako da mu je ovo super... Ok, E8x verzije isto znaju ici dosta visoko,ali i sam da sam na njegovom mjestu,a ne OC-am, isao bih na takav quad,nesto u tom stilu...

ma dižem ja sve kaj se da dici. ;)
Samo kaj se nije ništa drugo našlo.
Ma ako bude dobar lako ja njega dofuram Razeru na mali testic da vidimo kolko stvarno ima volje ici :wee:
Do onda cu se morat zadovoljit ovime na zraku pa kolko uspijem uspijem

Quake, poznavajući LUXXa, neće se taj lako zadovoljit bilo kakvim OC sposobnostima ovog proca :) Ne želim pomišljat koliko je procesora promjenio i nijedan mu nije odgovaro :D

A to za ES, svakako retail znaju bit bolji no u ovom slučaju mislim da je to moguće samo uz R0 stepping. However, vidit ćemo sve sutra :)

Quake, poznavajući LUXXa, neće se taj lako zadovoljit bilo kakvim OC sposobnostima ovog proca :) Ne ?elim pomi?ljat koliko je procesora promjenio i nijedan mu nije odgovaro :D

A to za ES, svakako retail znaju bit bolji no u ovom slučaju mislim da je to moguće samo uz R0 stepping. However, vidit ćemo sve sutra :)

Ma kad mi brzo dosade kad iz zacas izrajcam i saznam kolko mogu i hoce.
A ako više nemam za šarafit svrbe prstici :D
Nikad zadovoljan kaj ceš.
Uglavnom sutra cim sve stigne bacam se na posao :D

Vidiš kak je moj E86 pun iznenađenja. Na LN2 sessionu nije "htio" poviše 5.9GHz a vidi malog što radi na "hladnom" zraku :D Sljedeći korak mi je bio 5.4GHz al nema hladnijih dana :@

gotovo sa hladnijim danima :(

vec je covjeku reko da ga uzima,ak mu se nebu svido lako ga proda(makar je xeon valjda bu se lako prodo)

ajde luxx ostavi se tog "krsa", bolje ti neki normalni kvad ili bulletov e8600

Ma vidjet cu kak ide.
Lako ga vratim ak nebu za ništ.
Covjek mi ga dao na test.Ako mi se sviđe zadržim i platim ako ne vratim nazad.
A i Bullet mi je skup

vec je covjeku reko da ga uzima,ak mu se nebu svido lako ga proda(makar je xeon valjda bu se lako prodo)

Ma netreba ga prodat kad ga mogu vratit. :GJ:

da, to definitivno da je Bullet skup :D
ja sam rekao da mu dam 1200-1300kn pa picka nece :kripl:

Back