Glazba - info, prijedlozi, Youtube...

Evo jedne odlične, opuštajuće, stvari sa još boljim spotom :)
Spot je snimljen u Barceloni koliko vidim, a u prvom dijelu glavna akterica je Aida Artiles-sestra od Ariadne Artiles :wub:. A u drugom se dijelu spota pojavljuje Malena Costa.

P.S. za potpuni doživljaj gledati spot u 720p i nekoliko puta za redom po mogućnosti :D

Spot je stvarno:wub:, a muzika taman:music2::chears: BTW, (ako već nisi) baci uho na Macklemore & Ryan Lewis dvojac - pogotovo SNL gostovanje.
Jučer mi stigne na RSS - "Bury Tomorrow trying to get Katy Perry on the next album" - izgleda da Božić ove godine stiže malo ranije no inače.:)

Ludi su stvarno :D, pogledao sam i SNL nastup. Prvi put sam ih čuo sa stvari Thrift Shop. Moram priznati da sam bio malo skeptičan, no nakon nekoliko puta "sjedne" na svoje :) Definitivno donose osvježenje. Sviđa mi se dio s trubama u Can't Hold Us stvari :D a i spot je lud :D

Opalili su amarčinu ovakvim i sličnim "predvodnicima anra". Ja sam ih prvi put čul u SNL-u (kad ionak pratim svaku emisiju) i ostal paf.:)

Last edited:
Imao sam nekih poteškoća s netom ovih dana pa nisam poslušao novi Daft Punkov album :GJ: Sad mi se vrti, dojmovi?

Preslušal sam ga (svega) par put i definitivno ide na repeat prvom prilikom.:frend:

Tek sam sad snimio ovo da si mi linkao na Owl Eyes :pajdo:. Zvuči super, vidim da joj je nedavno i prvi album izašao pa ćemo i to preslušati :D

Jel sam ja nešto propustio ili je ovaj novi album od Linkin Parka zapravo kolekcija loših dubstep remixa? Nisam preslušao do kraja i nadam se da sam nabavio krivu verziju albuma :D McG?

Noooo :( :( Dan danas slusam samo njihove stare albume (ukljucujuci neke opskurne demoe :D), ova zadnja dva bas i nisu neki u usporedbi s njima :(

Ovaj "novi" Recharged je remix album na foru skoro već deset godina dobrog-starog Reanimationa. Nažalost, novije stvari su im sve više neki alternativni "lagani" rock, a sve manje (nu)metal i još se k tome dodatno razvodnjuju kojekakvim pizdarijama. Malo su se pogubili, pa se vode za onim kaj je trenutno popularno.​

U međuvremenu...
:wub:, ali tek 2014.:(

Prvi put čuo ovu stvar u Ray Donovanu:

Odlična je :)

Nisam neki fan country glazbe, no pjesma je dobra, a cura je prelijepa :wub: te isto tako i pjeva :)

Leakao novi album od Katy B - Little Red. Preporuka :music2:

ovđe je isto ko na PCE zabranjeno linkanje torenta? :D

Back