xTreme GaMeR
Member
Evo ovdje možete napisati koje filmove, TV serije gledate, dojmovi i koji su vam najdraži...
Battlestar Galactica.
Eliza Dushku Dollhouse promo u Google i sve bude ti jasno.Budem baš skinuo ovaj Dollhouse, kad veliš da je radi glumice![]()
Naravno da imam i naravno da ne gledam to svaki dan bez prestanka. Nije rijetkost da normalno nabavljam epizode određenih serija i onda lagano počinjem gledati kad se skupi nekolko sezona i kad se ima vremena. Primjera radi Galactica je bila na disku s dvije kompletne sezone kad sam ju tek odlučil pratiti.isuse mcg jel ti imas zivot?
Primeval bi trebala ići treća, a Babylon četvrta sezona ove godine, a sad dal bude kaj od toga - ko bi znal kad se svako malo stignu premisliti i otkazati sve.McG jel ima kakvih naznaka novim sezonama Primeval, Hotela, Eureke?
Naravno da imam i naravno da ne gledam to svaki dan bez prestanka. Nije rijetkost da normalno nabavljam epizode određenih serija i onda lagano počinjem gledati kad se skupi nekolko sezona i kad se ima vremena. Primjera radi Galactica je bila na disku s dvije kompletne sezone kad sam ju tek odlučil pratiti.![]()