Biostar TPower45 HP/I45

Razer

Administrator
Evo pošto neki već imaju tu ploču, otvorit ćemo i jednu prigodnu temu :)

Ja danas idem na lov za FSB, vidjet cemo sta ce biti :D

Aski? :)

A valjda si vidio da sam u personalu imao link za validaciju. U slučaju da nisi http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=427350

Na 600 neće pa neće (sa Set FSB). Mema može bootati na 600 i ide na 610. Na 620 baca BSOD. :smoke:

Još moram malo proučiti na XS-u ono za modove. Morat ću je zašarati olovkom :uff:

Evo ja sam skužio što mene jebe...memorija (Tracer 800) je no go...dosada sam jednom uspio preko 600MHz, al to je bilo s mamutskim naponima, sad neće ni sa toliko.

Nestabilnih 1200MHz, 1180MHz boota u Win i sruši se, probao sva četiri Configa tamo u BIOS-u, al nula bodova...naručuje se neki GKX, nema druge...

timmy said:
kakvi modovi na 600 mora ic bez jebemti pogotovo tvoja aski

Ma mislio sam mod da me ne hebe voltaža proca. Da se ne moram hebati kad ga budem testirao na 4 GHz za 24/7.

Razer, jesu li ovi Ballstixi od 667 i 800 još uvijek GMH i GKX (ako si sretan) ili su kao i 1066 modeli sa onim nekim šit čipovima?

Ne, ovo su stari moduli, GMH (double sided), zato mi nije jasno kako tako loše rade. Zadnja nada mi je jedan keks GMH Ballistixa, to ću probati večeras.

DDR2 je već star za neke žestoke stvari. Ja sam imao u planu DDR3 nabit na P5Q3 DLX, ali onda bi imao sranje procesor...

Je, pogotovo sad kad je izbor memorije tako jadan. Bilo bi dobro da izadju i DDR3 verzije ovih ploča. Pričalo se je, sad neznam ?to će od toga biti.

Hoce netko uzeti moj cors ddr3? :D :P

Inace na memc ima predobrih mema za ddr2,recimo onaj cell 1000mhz s gkx cipovima,a cijena nista...

Quake trebo bi postati generalni distributer (egzotičnog)hardvera. Otvori neki inport-export.

Razlika je onako, ravna nuli :)

Pupo said:
Quake trebo bi postati generalni distributer (egzotičnog)hardvera. Otvori neki inport-export.

A kad nitko nece kupiti,nabavim sve sta treba,samo slaba prodaja :D Eto hoce netko qx9770 za 3.5k kn :P

Moraš počet nabavljat ono što obični smrtnici mogu kupiti.

Onda se to nezove egzotika ;)

Iako se ima dosta stvari jeftinih a egzotičnih. Npr 2x1GB DDR3 sa GTR čipovima za 25€ sa poštarinom :D

Jel to samo kutije dobije? ili kartone na kojima su nacrtani gtr čipovi

Čini se da je moja ploča degradirala. Palila se preko 600MHz prije kojih mjesec dana. Nakon isto toliko kurenja strujom, ploča jednostavno odbija suradnju na preko 550MHz. Ja mislio da je memorija, a ide na GB-ici preko 1200MHz bez jebemti...zajebo sam se ?to nisam odma na početku napravio max fsb test...znamo za ubuduće :D Bullet je predvidio :D

Back