Bench table / postolja za MBO

Optik

Member
Ovo postolje je trebalo biti zavrseno prije 2 tjedna, no neke druge stvari su se odgadjale pa shodno tome i pravljenja postolja.

U sljedecem testu zracnih hladnjaka bit ce predstavljen novi bench table koji ima puno vise mogucnosti od same ove podloge te je puno kvalitetnije napravljen.

Fora.
Svidja mi se kaj ne moras sarafit maticnu, vec samo nataknes i stegnes koju maticu.

Upravo je i to bila cijela zamisao :)
Nista ne treba stezat, sve zajedno stoji veoma cvrsto i pouzdano.

vec sam nekoliko puta razmisljao da napravim nesto slicno, ali malo slozenije... recimo kao neki stalak s 2 police... na gornju bi se srafila ploca, a ispod bi islo napajanje, hard i optika

morat cu se malo igrat sad s tim kroz ljeto :)

@maX-to je upravo ono sto je spremno i ceka na akciju. Ima dovoljno mjesta da se polozi vodeno, 2 tipkala (paljenje i reset), ledice, mjesto za mjerne instrumente (4 komada)... :)

odlicno, znaci ima potencijala :)

ja sad prvom prilikom kupujem neki posteniji instrument (vidio za 200kn koji mi se cini solidan) jer sad imam srance za 50kn :D

odlicno, znaci ima potencijala :)
Da, kad uhvatim malo vise vremena (nemam pojma kad ce to bit), prenesem sve na papir i napravim 3D model pa cemo vidjet hoce li bit zainteresiranih :)
ja sad prvom prilikom kupujem neki posteniji instrument (vidio za 200kn koji mi se cini solidan) jer sad imam srance za 50kn :D

Lova u instrumente nije bacena lova ! ;)

Fino odrađeno :)
Kad ću doć po njega? Dosadilo mi držat konfu na spužvi :lol:

Back