Auto/moto/F1

Lijepo, šteta što su zabranili grupu B u reliju.

Last edited:
rocky slabi ti tvoje švabe, da nema kvatra ostali bi u jarku. Vidi rusa.

Al ovo mi je najjači video ikad

A istina je, pričaš ko da imaš kojega?!

netko ima fetiš na nešto, ti na audi, ja na integralku...

jedno pitanje za birtiju:
koji vam je najdrazi vozač/pilot i zasto?
molim vas da ne dodjete sad sa hamiltonom i sl.

meni je toivonen, jedini covjek koji je pokusao odvozit krug u konkurenciji f1 bolida u "obicnom" autu, i imao je 6 vrijeme kvalifikacija na kraju :D

A6 1.9TDi 110+ cip (2000g) i A4 1.9TDi 131ks (2002g) :pajdo: TDI power :chears:
Nije bas RS ali ko zna kasnije sta ce bit :dance:

Ja zato kažem da je golf najbolji, jel tako rejz?

Inače nepretim previše motorsport ali od vozača recimo, Gibernau(i on je vozač?) jer nije bio normalan po kiši. Od f1 Kimmi je moj čovijek samo nema sreće da ga hebeš. Recimo hamiltona nepodnosim.

edit: i ja kažem TDI Power

Last edited:
mislio sam na ove malo starije vozace, od ovih new age svim normalnim ljudima se svidja kimi to nije ni upitno
EDIT: naravno da se i gibernau racuna :)

netko ima fetiš na nešto, ti na audi, ja na integralku...

jedno pitanje za birtiju:
koji vam je najdrazi vozač/pilot i zasto?
molim vas da ne dodjete sad sa hamiltonom i sl.

meni je toivonen, jedini covjek koji je pokusao odvozit krug u konkurenciji f1 bolida u "obicnom" autu, i imao je 6 vrijeme kvalifikacija na kraju :D

Najdraži pilot mi je ovaj iz avatara. Lik je takva flegma, a uz to ima ogromnu nadarenost za brzinu. Kad dobije brz auto 5 Hamiltona ga ne može zaustaviti. :D
I Montoya. Lik je pobjeđivao gdje god je vozio, to sve govori. Lud i hrabar je kao Gilles Villeneuve.

Pupo spameru :pioneer::D

Pičke, e tu mi ne ide :dance:
Ja mogu o sportu.
U slobodno vrijeme se vozikam sa bajkom po šumi, a i po cesti. Nedavno sam se ubio ko stoka :rofl: Felga zapela za grm od smreke. Bajk ostao u grmu, a ja odletio :rofl: Skoro sam cijeli bio plav :D Al lako za mene, glavno da je felga ostala čitava, sad ima blagu osmicu :D Obično mogu odvesti 40 km u komadu. Potrošnja: obično 0.5 l soka. :D
Ako mi se posreći i preko vikenda bude lijepo vrijeme idem do granice sa Bosnom;) A prije toga malo off roada da izbacim sav školski stres. To je prava adrenalinska bomba. ;)

Nemam ja šta za pisat, komp neki nemam da klokam, nebavim se nikakim sportom, slabo izlazim, nepijem,... Malo skuter koji trenutno nije u funkciji i to je to.

Back