Auto/moto/F1

a gledajte sta god rekli istina je da sam motorom ak se sudaris sa 130-150 od tebe nece ostat bas nista,dok sa autom ipak imas vece sanse

uglavnom mrzim motore...auti su zakon

Da vozači automobila malo više poštuju motoriste, bilo bi 50% manje nesreća s motorima. Neznam jesi se kad imao priliku vozat motorom/skuterom. Svaki puta bar jednom ti netko oduzme prednost...

a sad se pitaj koliko ti (ili bilo tko drugi na motoru) puta nekom drugom oduzmes prednost ili napravis sranje kad se vozis na motoru... razna provlacenja sastrane uz rubnike, nepromisljena preticanja i razne ostale kretenarije
zalosno...

a sad se pitaj koliko ti (ili bilo tko drugi na motoru) puta nekom drugom oduzmes prednost ili napravis sranje kad se vozis na motoru... razna provlacenja sastrane uz rubnike, nepromisljena preticanja i razne ostale kretenarije
zalosno...

Ja nikad ne oduzimam nikome prednost jer znam kakve su posljedice ako se auto zabije u mene (i tko oduzima prednost skuterom/motorom je kreten)
Nekažem da nema idiota na motorima, samo tvrdim da kada bi bilo malo više poštovanja prema motoristima nebi bilo toliko fatalnih nesreća.

Obožavam kada mi se lik sa skuterom na semaforu nahebe ispred mene, i onda me štopa i ne mogu ga u gužvi prestići. Takve bih samo po kratkom postupku riješio...

@maX - lijepa je. :)

Obožavam kada mi se lik sa skuterom na semaforu nahebe ispred mene, i onda me štopa i ne mogu ga u gužvi prestići. Takve bih samo po kratkom postupku riješio...

maX - lijepa je. :)

E pa lijepo ugradi neku extra trubu... I kad se nakenja opali po njemu. Bit ce mu ugodno. :lol:

Uhvatio danas malo vremena.. pripreme za novu sezonu...
Ići će mat crna + bijela kombinacija, par zakrpa i možda nove gume.

Znam da je ovo Pupova draga tema pa eto :D

Ja se na svom skoro više ni nevozam, prošle godine ako sam napravio 1000km. Baš ga za vikend probudio iz zimskog sna, napunio akumulator, dosuo ulja i malo se provozao. I spakirao nazad pod ceradu :(

Mislim da nemam novije slike od ove, od novoga, vratio sam originalne utege kormana i promjenjena je prednja guma ove zime :D

dscf3836.jpg

retrovizori su vraćeni, ipak sigurnost na prvom mjestu

Last edited:
Back