puno trosi al recimo meni je veci gust vozit se na nekom divljem nabrijanom skuteru nego u autu13l na 100km? LOL
ma nema do auta, jebote skuter... da hocu imat prijevozno sredstvo koje trosi 13l na 100km uzeo bi nekog BMW-a E30 peticu, 525i recimo i to bi bila uzivancija![]()
13l na 100km? LOL
ma nema do auta, jebote skuter... da hocu imat prijevozno sredstvo koje trosi 13l na 100km uzeo bi nekog BMW-a E30 peticu, 525i recimo i to bi bila uzivancija![]()
13l na 100km? LOL
kakav danak neiskustvu, nakon cca 10 sekundi na motoru zaboraviš na bilo kakve aute ovog svijeta.

gamer.. koje je godište runnerica?
max ne pizdekaj, sjedi na motor pa onda reci nešto
Kad se počne sa sređivanjem 50ccm skutera, nikad kraja... Ja čekam variomat trenutno... Nije da se treba previše ulagat ali nije ni mala para![]()
max ne pizdekaj, sjedi na motor pa onda reci nešto![]()
Skuteri su za decu, di si vidio "poštenog" čovjeka da se fura na skuteru. :lol2:
A slušaj, da mi je GP800, nemoram biti "pošten"
Sve paše, motor je motor a skuter-skuter. Problem 50etica je poistvjećivanje skutera od 50 kubika i onog kineskog smeća. Koliko sam dao za svoj mogao sam si kupiti jednog kineza sa svaki dan u tjednu.Sa izjavom sam ciljao na one od 50 kubika.![]()
Sve paše, motor je motor a skuter-skuter. Problem 50etica je poistvjećivanje skutera od 50 kubika i onog kineskog smeća. Koliko sam dao za svoj mogao sam si kupiti jednog kineza sa svaki dan u tjednu.
ma kosta kurac vise... za 2500-3000E se slozi posten BMW, a ako je buraz od gejmera dao 3500kn za jebeni auspuh onda mi je sve jasno sto se tice "naturpijavanja" skutera
Ok gamer, necemo sad pretjerivati... Mene bi malosijev kit za gileru izasao oko 2.2k kn, a to je jedan od najboljih na trzistu za gileru i to jos za 180... Tako da 1k ? je ono previse i nije toliko platio SIGURNO
Niti je za spuh iskeširao 3,5k kn
Runnerica od 50ccm se da sredit za ~10k kn a da spada u drugu kategoriju a ti si rekao da je stoga po tebi samo kit i spuh dođu preko 10k kn... no way dude.
Vidim još je i gljiva tu. Vjerovatno karb 22+ i poveća dizna... rolice, federi, vario, remen... to bi po tebi izašlo preko 20-25k kn.