3DMark06 rezultati

Razer

Administrator
Za promjenu od silnih listi, evo jedne teme samo za čisto postanje rezultata :)

Last edited:
3DMark06 rezultati

evo malo sam probo grafu da vidim koliko ide i za sada ovoliko mada ide jo? malo
13078
driveri su ati 9.3
mislim da ide jo? malo,ali se moram malo bolje ohladit proc da dođe na 4.5 stabilno i bolja ploća jer ova ima stra?an drop pa bu videli onda!
da i grafa ide jo? malo jer mi je i?la na 918-1340 pa kada se poklope sve stvari nadam se preći preko 13500

Probaj fleshati bios s nesto vecom voltazom. Voltazu dignes pomocu RBE-a (Radeon Bios Editor)
Takoder mozes probati i s Voltage Factory 1.10, ali nisam siguran da ima podrska za 3870... Znam da ima za 3870 X2

Dobar je, ja sa istom karticom dobijem oko 8000-9000 (jest da je potpuno različit procesor, ali samo usporedbe radi) :pajdo:
Ma mogao bi dobit i više al eto,nemam neki hladnjak pa..,uglavnom, ja zadovoljan.;)

evo i mog,cpu-z mi je izbaciovao error pa zato nema njega,uglavnom cpu je bio na 3,5ghz ;)

ovo je crossfire 4870&4850,budem posto i sa samo 4870 kasnije

3DMark06: 25895, ORB

Evo nešto sa današnjeg kratkog bencha na zraku sa dvije HD3870 X2....

Fala :) Da nije Win7-ice bio bi i veći...no to ćemo ostaviti za drugu priču :D

Kolega Razer fenomenalan score.
Dodje mi da pređem na i7 samo radi svih tih brojkica :D

prosle godine mi je bez problema radio no sad nesto koci skinio sam ga par puta bar 3-4 instaliro obriso......i nece nikako no cuo sam da ga treba fix???u folderu ne nekuzim di kako sta???moderatori srry za novu temu pomoc pa moze deletehvala

Pa skini fix i instaliraj :D

Back