Announcement

Collapse
No announcement yet.

Požega -> subzero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Quake
    Registered User
    • Aug 2008
    • 289

Požega -> subzero

Doslo je vrijeme da i ja isprobam malo subzero... Pripremali smo jednu ogromnu sesiju, ali nazalost paket iz inozemstva mi se zagubio pa je to odgodeno. Usprkos tomu, odlucih prodati jednu od grafi i uzeti AMD da vidim kako radi. Kako je to bilo moje prvo susretanje sa suhim ledom, nisam ni ocekivao nista puno.

Testiranje se odrzalo u Pozegi na kojem su sudjelovali Sheby, Timmy, Razer i ja. Nazalost Timmy je morao ici piti dok je Razer zbog odredenih problema bio onemogucen ostati duze. Steta jer mislim da bi zajedno mogli napraviti dosta vise, ali biti ce prilike i za to. Takoder ovom prilikom zelio bih se JAKO zahvaliti Gilbertu koji je sponzorirao suhi led Tvoj sam duznik Gilbert. Isto tako zelio bih se zahvaliti Spacemasteru za posudivanje pota

Kao i kod svakog testiranja stvari ne mogu ici uvijek dobro. Prvi od problema je sto sam u pocetku imao previse acetona koji mi ga je prebrzo pojeo te pri kraju nisam mogao skroz iscijediti procesore. Drugi je sto sam bio jako umoran od puta (~200km prijedenih zbog suhog leda) pa sam zaboravio wprime 1024m odvrtit.

To su bili problemi nevezani za komponente, a sada slijede takvi. Prvi je bio sto ploca nije zeljela raditi s vecom frekvencijom memorije. To i nije potpuno vezani problem s plocom jer i sam se nisam uspio upoznati s njom jer je nisam testirao prije toga. Drugi je bio kada smo mijenjali procesore i prejako stegnuli pot. Ploca se nije htjela probuditi pa smo mijenjali meme i slicne stvari... To nam je dosta vremena oduzelo dok nismo skuzili u cemu je problem. Eto ukratko i popis komponenti

AMD Athlon X2 240 STEPPING

AMD Phenom II x2 545 STEPPING

Gigabyte 790FXT-UD5P

2x1GB Crucial 1333MHz (Micron JNM)

Asus Geforce GTX 295 (Single PCB)

Corsair HX850W

Par slikica pa idemo na testove

Luku je cekic jako obradovao pa se nije odvajao od njega

Athlon X2 240

MAX Clock

CPU-Z Validator 3.1

Super pi 1m

CPU-Z Validator 3.1

Super pi 32m

Wprime 32m

Pifast

Phenom X2 545

MAX Clock

CPU-Z Validator 3.1

Super pi 1m x2

CPU-Z Validator 3.1

Super pi 32m x2

Super pi 32m x4

Wprime 32m x2

Wprime 32m x4

Wprime 1024m x4

Pifast x2

3D Mark 03

3D Mark 05

3D Mark 06

3D Mark Vantage

Ukratko bilo je zabavno Rezultati nisu nista posebno, ali za prvi put sam i ja zadovoljan. Uskoro ce nam i sponzori ustupiti neku komponentu pa cemo onda pokusati napraviti nesto vise. Eto to je to za sada
Working...
X