If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Danas krenuo u realizaciju ostatka...kad opet problemi. Ovoga puta su to problemi sa sarafina, pokazali su se predebelima. Nazalost, pojma nemam gdje cu moc kupit ove sarafe koji meni trebaju (jer su mi u zeljezari rekli da oni tanje od ovoga nemaju, a opet te duljine).
Mounting kit je zavrsen, jos ga samo treba malo opiturat i to je to. Nadam se da cu tokom ovog tjedna i to rijesit.
Srecom, razmaka izmedju mounting kitova ima taman tako da problema po tom pitanju nece bit (napokon nesto )
Da te pitam,zasto ne bi uzeo neki komad bakra,debel cca par mm, napravis promjer koliki treba za cijev i zavaris ga pri dnu da ti moze drzati tu plastiku koja ujedno drzi cijeli pot
Da te pitam,zasto ne bi uzeo neki komad bakra,debel cca par mm, napravis promjer koliki treba za cijev i zavaris ga pri dnu da ti moze drzati tu plastiku koja ujedno drzi cijeli pot
Problem je to varit. Trebalo bi se napraviti kao i dno, tvrdo lemljenje sto ja u ovom trenutku nemam prilike napravit (trebao bih gnjavit profa). Ova montaza je ispala OK i na ovom potu ce kao takva ostat. Sljedeci ce ici malo drukcije
lijepo izgleda, ali me bode u oci ovaj goli chipset...
trebalo bi napravit cooper shim za chipset kao sto je nekad bilo za socket A procesore jer postoji velika vjerojatnost da se otkrhne komadic, a onda si u banani
lijepo izgleda, ali me bode u oci ovaj goli chipset...
trebalo bi napravit cooper shim za chipset kao sto je nekad bilo za socket A procesore jer postoji velika vjerojatnost da se otkrhne komadic, a onda si u banani
Guma će biti dovoljna, slažem se. Ne treba to držati pot, guma bi tu bila čisto da amortizira eventualne nagibe prema rubovima čipa. Kad se to smontira, nema zime.
Guma će biti dovoljna, slažem se. Ne treba to držati pot, guma bi tu bila čisto da amortizira eventualne nagibe prema rubovima čipa. Kad se to smontira, nema zime.
ooo ima ima
upravo se igram sa time, pokusat cu jos nesto malo poboljsat, ali nista ne obecavam
Comment