If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dejan iz antunovca kod Osijeka, bavim se racunalima jos dok su neki bili u pelenama, salim se imam 23 godine overklokiram kad god mogu, opce sam poznat u mom kraju sve sto se tice kopjutera, gsm , satelitske opreme i slicno uglavnom znam puno jakih ljudi tako ako neko treba pomoc nek se javi u vezi bilo cega
trudim se i upisat na pce natjecaje kadf god mogu, kad neradim kad nekaram i slicno... lol
overklokam flesham biose, spaljujem derem ma sve, proso sito i reseto sto u zivotu ratu i hardveru, s nekima sam tu i trgovo preko pce...
uglavnom dosta sam srao idem sad stavitn eki skor na forum
Ja sam mr.sc. Miroslav Pretula magistrirao ekonomiju u Opatiji, žena me tjera na doktorat al nakon toliko zezanicija sa magistarskim nemam baš volje. Vidjet ću, moram ove godine odlučit...
Uz ženu i dijete nemam baš puno vremena ko prije za testirat hardware iako mi jako puno hardvera prolazi kroz ruke.
Imam iza sebe oko 20kompova koje održavam u firmi i susjedima, najbolji frend ima informatički dučan, tako da svašta vidim i svašta radim.
Vodim svoj mali internet caffe preko ljeta i koji sam se gluposti u njemu naslušo i kakve komunikacijske programe vidio sve.... Ajme... Inače radim u obiteljskoj firmi građevinarstvo/turizam u Umagu.
Comment