If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aaa, jebote Lego... nekad sam bio lud za tim
dan i noc sam proveo slagajuci to, od onih najobicnijih pa do technica (ili kako se vec zvao)
ovo sam bio dobio u ono vrijeme kad je taj auto bio najskuplji, kostao je bio oko 400 maraka ako se dobro sjecam...
moze se iz toga napravit auto ili formula... zadnje sto sam bio radio je formula i to vec tako stoji 3-4 godine na ormaru (imam naravno pospremljene i sve dijelove da mogu slozit auto)
bio sam dobivao i raznih manjih kamiona, auta, helikoptera i slicnih stvari
jos uvijek imam negdje spremljene sve upute za slaganje toga iako sam nakon 2-3 slaganja vec sam sve slozio napamet
a i Legichi su jos uvijek negdje na tavanu, naravno, masa toga se vec pogubila i unistila u cemu je glavni krivac bio moj buraz kojega to nije nimalo zanimalo pa je bezveze unistavao
sad mi zao sto nisam to sve pospremio i ostavio za uspomenu... ostao mi samo taj auto/formula za kojeg sam siguran da imam sve potrebne dijelove za slaganje
nekad sam ja toga imao po 4-5 malo vecih kutija
sjecam se da mi je za slaganje toga auta u pocetku bilo trebalo 2-3 dana
nakon sto sam ga par puta slozio vrijeme se smanjilo na 6-7 sati, a pred kraj sam ga mogao zgotoviti ispod 5h
za formulu treba nesto manje vremena jer je i ona sama manja te je potrebno manje dijelova, a samim time je i manje posla
Comment