If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Film možda i nije nekaj posebno (Olivia Wilde), ali soundtrack je svima održal lekciju.
Novi album im stiže za dva-tri tjedna, skupa s Thirty Seconds To Mars, čiji spot ko da je Pupo režiral.
Evo jedne odlične, opuštajuće, stvari sa još boljim spotom
Spot je snimljen u Barceloni koliko vidim, a u prvom dijelu glavna akterica je Aida Artiles-sestra od Ariadne Artiles. A u drugom se dijelu spota pojavljuje Malena Costa.
P.S. za potpuni doživljaj gledati spot u 720p i nekoliko puta za redom po mogućnosti
Spot je stvarno, a muzika taman BTW, (ako već nisi) baci uho na Macklemore & Ryan Lewis dvojac - pogotovo SNL gostovanje.
Jučer mi stigne na RSS - "Bury Tomorrow trying to get Katy Perry on the next album" - izgleda da Božić ove godine stiže malo ranije no inače.
Ludi su stvarno , pogledao sam i SNL nastup. Prvi put sam ih čuo sa stvari Thrift Shop. Moram priznati da sam bio malo skeptičan, no nakon nekoliko puta "sjedne" na svoje Definitivno donose osvježenje. Sviđa mi se dio s trubama u Can't Hold Us stvari a i spot je lud
Jel sam ja nešto propustio ili je ovaj novi album od Linkin Parka zapravo kolekcija loših dubstep remixa? Nisam preslušao do kraja i nadam se da sam nabavio krivu verziju albuma McG?
Comment