If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pičke, e tu mi ne ide
Ja mogu o sportu.
U slobodno vrijeme se vozikam sa bajkom po šumi, a i po cesti. Nedavno sam se ubio ko stoka :rofl: Felga zapela za grm od smreke. Bajk ostao u grmu, a ja odletio :rofl: Skoro sam cijeli bio plav Al lako za mene, glavno da je felga ostala čitava, sad ima blagu osmicu Obično mogu odvesti 40 km u komadu. Potrošnja: obično 0.5 l soka.
Ako mi se posreći i preko vikenda bude lijepo vrijeme idem do granice sa Bosnom A prije toga malo off roada da izbacim sav školski stres. To je prava adrenalinska bomba.
Nemam ja šta za pisat, komp neki nemam da klokam, nebavim se nikakim sportom, slabo izlazim, nepijem,... Malo skuter koji trenutno nije u funkciji i to je to.
I ja bi se povukao na Hondinom mjestu kad bi uzaludno svake sezone trošio pola milijarde eura :rofl: I uz to imao razvikane vozače koji daju 55% od sebe
Kaj f1 još postoji?
Ja sam zadnji put gledal f1 dok si je Šumi strgal nogu i nije mogel nastaviti sezonu a glavni vozač u ferariju je postal neki irac Edi Irwajn.
Baš vidio maloprije na pce. Uvijek ovi mogu iz top gira opovrgnut to a možda imaju neku ideju novu. Svejedno sam pod dojmom da je zadnja sezona skoro cijela čista sprdačina za stiga, a i sam top gear ima silaznu putanju u sadržaju, količini sadržaja tj. epizoda po sezoni, ajde imali su par svijetlih točaka. Par epizoda i gotova sezona pa onda čekaj par mjeseci pa opet.
No šalu na stranu, Button i Barrichello startaju iz prvog reda! Treba vidjeti kako će se sezona odvijati ali ako se ovako nastavi, bit će ovo konačno zanimljva sezona.
Comment