If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ako si procitao natjecanje, onda si skuzio s cim se radi...
Dobije se maticna i proc koji je sponzoriran od strane AMD-a, a ostalo se moras snaci
nisam citao,kasnije cu...........jel taj proc i maticna kad ih dobijes,budu tvoji tj.ostanu kod tebe ili vracas???
i jedno pitanje... ja sam konfu kupio u Vemilu,i sad ako bih ja kupio grafu ili nes drugo u drugoj trgovini,jel onda mogu otvarat PC,mislim na onu naljepnicu odozada (garanciju) i da li onda meni Vemil-ovci montiraju grafu iz druge trgovine ili to sam radim??
nisam citao,kasnije cu...........jel taj proc i maticna kad ih dobijes,budu tvoji tj.ostanu kod tebe ili vracas???
i jedno pitanje... ja sam konfu kupio u Vemilu,i sad ako bih ja kupio grafu ili nes drugo u drugoj trgovini,jel onda mogu otvarat PC,mislim na onu naljepnicu odozada (garanciju) i da li onda meni Vemil-ovci montiraju grafu iz druge trgovine ili to sam radim??
kada procitas, skuziti ces
Ne, moras otici u ve-mil da ti to ugrade... Ili ako rastavis, onda ti vrijede garancije na svaku komponentu posebno
Znam da bude.. bude svaki zračni cooler "dovoljan" pa će se opet koristit svašta... Osobno to mrzim al rezultati će pokazati sve. Ionako mi testiramo 3. tako da ćemo valjda znat koliko je predhodni user postigao sa istim procesorom.
Comment