If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pa onda si uzmi dfi, RIIE je zvjer, nije to za dodavanje wlana, firewire i sl. "gluposti"
Ba? od mATX ploče bi očekivao da ima wlan, firewire... da ima ?to vi?e toga na sebi i samim time nebi morao ni?ta dodavati na nju, eventualno zvučnu karticu u taj jedan slot.
Ba? od mATX ploče bi očekivao da ima wlan, firewire... da ima ?to vi?e toga na sebi i samim time nebi morao ni?ta dodavati na nju, eventualno zvučnu karticu u taj jedan slot.
pa onda si uzmi dfi, RIIE je zvjer, nije to za dodavanje wlana, firewire i sl. "gluposti"
RIIE odgovara zato kaj ima dobru zvucnu, a WLAN ide u slobodan PCI. Uzeo bi DFI, al je nema u HR...
Kod svih ostalih gubim ili zvuk ili WLAN koji mi ne treba za net, vec za iPhone i njegovo bezicno povezivanje.
RE II je daleko od zvijeri za onoliko koliko kosta... Ploca zapravo nije nista posebno,u rangu s BR... A svi znamo kako je BR prosao... Dakle nekih 800kn NAJMANJE je preskupa... Za to koliko kosta treba imati wlan,firewire,ma nema sta ne bi trebala imati....
RE II je daleko od zvijeri za onoliko koliko kosta... Ploca zapravo nije nista posebno,u rangu s BR... A svi znamo kako je BR prosao... Dakle nekih 800kn NAJMANJE je preskupa... Za to koliko kosta treba imati wlan,firewire,ma nema sta ne bi trebala imati....
Istina je da je preskupa... Ima FW, eSATA, koliko sam citao odlican zvuk, ali još nisam našo ploču za LGA1366 socket koja ima WLAN, ma koliko god kostala.
Neznam, spominješ uvijek taj zvuk...jesi svjestan da te high-end ploče dolaze sa kvazi-X-FI-jem, odnosno sa Realtekovim čipom i modificiranim driverima koji softverski emuliraju opcije X-Fi zvučnih kartica?
Joj vidi fakat, koja sam ja tuka...
Svejedno, vidjet cu kakvo ce s(t)(r)anje biti u utorak, ak do onda nebu nist novo, najvjerojatnije pada RIIE, vidjet cu jos...
Mema je http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=11193, to ce bit ok?
kolko ja znam RIIE nema 21x multi u idle-u
to 100% vrijedi za p6t deluxe a kazu mi i da za RIIE
Comment