Project Domino

illidan

New Member
projekat na kom trenutno radim

kuciste je Lian Li PC-A07B

factory default...

beginning...

seceno rucno (mirna ruka), jer sam dobio losu vest od majstora, nemoguce je iseci rupe na cnc jer je tesko pricvrstiti kuciste, a da se motherboard tray ne pomera (lako moze doci do uvrtanja aluminijuma, a onda mogu baciti kuciste)

sa druge strane, stranica je odneta i cekam da se isece na cnc ovih dana.

thnx :)

nadam se da ce sutra biti isecena stranica, pa i od nedelje da ode na farbanje

Jako lijepo, projekat ima potencijala :) Koliko si dao za case?

nice, jedva cekam da vidim ostatak moda kako ce ispast :)
bice uskoro jos slika :)
njami... svakako zanimljiv početak, jedva čekam nastavak ;)
hvala, stay tuned
Jako lijepo, projekat ima potencijala :) Koliko si dao za case?
hvala hvala :)
kuciste me je kostalo 7200din iliti ~76€
Kuciste mi je prelijepo, bas me zanima kakvo ce tek biti...
da jednostavnost, ono sto mi se najvise svidja kod Lian Li, ne volim one futuristicke dizajne, sto jednostavnije meni je lepse.

posle svih ovih secenja kuciste ide na powder coating gde ce se cela unutrasnjost ofarbati u satin black boju.

inace ime projekta je po jednom nocnom klubu na Menhetnu, unutrasnjost kluba je cela crna :) a i asocira na dominaciju :D

Mene Lian-Li svojim dizajnom naprosto oduševljava, još kad ga netko sposoban uzme modati, mora ispasti dobro :beer:

powder coated :)

necu nista da pisem, slike vrede vise od 1000 reci...

Last edited:
i jos malo slika :)

Last edited:
E, samo te molim da to malo kopresiras u JPEG, nebus nis kvalitete izgubio.

U Photoshop i CTRL+SHIFT+ALT+S i na 90%.

pa slike su oko 800kB jedna, a nisam hostovao na forum, vec je strani hosting,tako da vam ne skida nikakav bandwith.

a i napisao sam u naslovu treda 56k warning

ako bas ima nekoga sa jako sporim netom izmenicu nije mi problem, samo tek sutra posto sam sad jako umoran, ceo dan radio. ako nekome smeta ti skloni slike pa cu sutra uploadovati nove

Meni treba oko pola minute da ucita stranicu (tj. sve slike), a na 4mbit-a sam :(. Inace pohvale za projekt, mene bi bilo strah moddati lian-li, da ga ne unistim xD

pa slike su oko 800kB jedna, a nisam hostovao na forum, vec je strani hosting,tako da vam ne skida nikakav bandwith.

a i napisao sam u naslovu treda 56k warning

ako bas ima nekoga sa jako sporim netom izmenicu nije mi problem, samo tek sutra posto sam sad jako umoran, ceo dan radio. ako nekome smeta ti skloni slike pa cu sutra uploadovati nove

Al ono... Samo savjet. Ustedit ces vrijeme da se uloada, a ista kvaliteta... Dvostruko ces smanjit vrijeme. Takodjer, stavi na ovu nasu rezu slike da ih ne resizea.

nije meni problem da uploadujem :) a rezolucija, mora biti sirina 900 pixela :)

evo kako izgleda kuciste sklopljeno, fail jos samo bocna stranica koju cekam da mi iseku na cnc

evo jpeg :)

95% zavrseno, ostaje jos cable sleeve, ali to tek treba da se nadje u prodaji, tako da cekam

Back