Prijedlozi konfiguracija

Namjeravam se riješiti starog kompa, pa ako trebate koju komponentu ili znate nekoga kome bi dobro došlo - javite.

Ajde napokon :barica: :D Diskovi su vidim također u pogonu, kak se osjećaš s toliko prostora :D Kak si zadovoljan generalno s konfom? Negdje ti je nebo i zemlja spram starog AMD-a, pogotovo sa SSD-om...

P.S. moraš još apdejtat Moj PC :p

Iskreno, čak i nije preveliki šok, jer sam se sa sličnim ili boljim komponentama susretal na kojekakvim drugim/tuđim konfiguracijama - bilo da je riječ o sastavljanju za nekoga, bilo da je riječ o mašinama na poslu. Naravno, nije to-to sve dok nije moje i na raspolaganju 24/7/365. SSD je definitivno najveći pokazatelj da je riječ o nečem novom. Kaj se tiče ostalih diskova, kompletna konfiguracija je ionak već jedno vrijeme u pogonu, pošto sam moral seliti podatke sa starih na nove diskove i još me čeka jedna selidba, jer drugi WD Red bude isključivo za backup/mirroring. Kad napokon nađem vremena, memoriju budu pojele virtualne mašine, a ostatak diskovnog prostora otpada na multimediju koju dosad nisam mogel spremati u boljoj kvaliteti. Moram se još pozabaviti s par sitnica u BIOS/UEFI-u i podesiti sve kak spada, mada i u ovom kratkom periodu - sve skupa je jedno veliko osvježenje.​

Neka, fino, bitno da se iskoristi što bolje :) Ja već neko vrijeme mislim uzeti još jednog crvendaća (ova dva su na zadnjih 5% slobodnog već neko vrijeme), samo obzirom na količinu sadržaja trenutno na diskovima, ispod 3TB ne moram ni gledati :D

Bome s ovim cijenama ni 4TB nije neki izdatak.:yes4:

Da, cijene su stvarno na mjestu :)

Bude to još išlo dolje, samo da stignu novi 5TB i 6TB diskovi.

I onda ubost neka dva od 4TB i bit miran "neko" vrijeme... valjda :zbunj: :D

Pa stigne 4K materijal i monitori za prihvatljive pare i eto nas opet na početku priče.:D

Haha :D Pa tako nešto :D

Back