Predstavite se

Razer

Administrator
Tema namijenjena za predstavljanje novih članova, ovdje dođite i napišite nešto kratko o sebi da se upoznamo s novih članovima.

Evo ja doseto malo s PCe-a zivim u dubrovniko i tako......
Na PCe sam skupio jako puno postova zadnjih godinu dana
tako ce bi vjerojatno i odi pa se ne cudite........

evo da se i ja predstavim... kad sam vec dobio pismeno upozorenje:undecided:

Omega, porijeklom sa Links foruma, znan i sa PCeskperta. trenutni urednik sobitza IT portala, a tu sam da bi spijunirao konkurenciju

:embarrassed:

Last edited by a moderator:
Omega, ne vidim zašto se ne bi javio kad si se već regao na forum. Popričati s ekipom i tako :wink:

Kako posao, jel idu recenzije? Vidim posla se ima.

Dobrodošao, naravno.

Vremena za forume imam....o, that's right, nemam :grin:
Al pratim sitaciju, lijepo je vidit da se nesto pokrece i kod nas. PCekspert je oke, al treba toga jos.

Sto se tice sobitze...da, posla ima... sefovi za vratom i te spike. sve u svemu oke je, nemogu se pozalit :GJ:

btw...zakon smajlici

Kako se broj članova naglo počeo povećavat nakon uvođenja vBulletin-a :)

Wellcum:barica::drunk:

Pozdrav svima!

Zovem se Matija, iz Zagreba sam, imam 23 godine... šta da još kažem? Moj Blacky i ja ćemo pokušati pribaviti nešto bodova HWbotu :D

:wee: welkam :wee:

sta da jos kazes? jesi ti onaj sta mi je prodao celerona 2.0? :drunk:

Upravo taj :)
To sam uzeo od nekoga s foruma (više se ne sjećam) da vidim mogućnosti OCa, da bi na kraju od 5 s478 ploča koje imam doma samo jedna bila funkcionalna, a ta uopće nije imala mogućnost OCa :S

heh, zato ja imam 2 sasvim solidne ploce s 865 chipsetom (DFI i Soltek) te solidnu kolekciju s478 proceva koja se svaki dan povecava ;)

Back